webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Wij zijn geen
doorsnee bureau,
wij zijn webmix.

Professionals in webdesign en webdevelopment, met oog voor gebruiksvriendelijkheid, creativiteit en online techniek.

Een aantal van onze toffe klanten:

website van der valk bc Limburg
q sense website referentie webmix
Website voor PharMediTech
logo voor Equipment Service Zuid
logo voor Equipment Service Zuid
Maatwerk Website voor Clou
de peel logo ontwerp
kledingbank website referentie
gob website webhosting limburg
pepels website laten maken
synikia
Maatwerk website voor Portokali Almere
mainedge logo webshop
automobiellimburg
buitengewoonhabets
doen logo web
lettergeniek website webmix
werelddorpen
door web online samenwerking
sportslovers
boumans-partners
Maatwerk website voor Carefortalent
ppb Limburg referentie website
Maatwerk website voor ExThera Medical
epda

Onze

pareltjes 💎

trots

meesterwerken

toppers

We zijn trots op onze projecten. Hieronder vind je een aantal pareltjes waar we met hart en ziel aan hebben gewerkt.

Responsive Maatwerk Website voor Clou, Nuth Maatwerk website Clou Responsive Maatwerk Website voor Clou, Nuth

Clou

Clou is ontwikkelaar en producent van producten op het gebied van sanitair. Wij ontwikkelden voor hen een online showroom waarbij de gebruikersbeleving een sleutelrol speelt.

Een prestigeproject van formaat met als resultaat een unieke website met een minimalistisch en strak karakter. Een website met een eigen verhaal.

Naar project
Clou-419x423
webdesign Limburg maatwerk website website laten maken stein website laten maken sittard

Van der Valk Business Center

Van der Valk Business Center vroeg ons om een website te maken waarop hun informatie overzichtelijk wordt weergegeven.

Het resultaat? Deze praktische en functionele website, met vormgeving die mooi aansluit op de huisstijl.

Naar project
webdesign op mat Limburg webdesign Limburg icoon
luijtengroep luijtengroep-mobiel luijtengroep-flyers Ipad luijten groep

Luijten Groep

We hebben vaker opdrachten voor Luijten Groep gedaan, maar bij het vijftienjarig jubileum van het bedrijf mochten we ons echt van onze beste kant laten zien!

Naar project
LuiijtenGroep-icon1 LuiijtenGroep-icon2
Synikia-website-laten-maken Synikia-website-op-maat-laten-maken synikia-webhosting-Urmond

Syn.ikia

Syn.ikia is een Europees project met de focus op energie-opleverende wijken. Renovatie en nieuwbouw moet resulteren in energie-positieve huisvesting.

Aan ons de taak om te voorzien in een frisse overzichtelijke online presentatie.

Naar project
synikia-icon-1

Onze trouwe fans

Bart Verlinden, Nuth (Nederland)

Perfect geholpen! Heeft een uitstekende website gebouwd. Wilt ook graag dat alles naar behoren werkt en zet zich voor 200% in! Zeker een aanrader!

Bekijk website

Christiane Verheijen, Maastricht (Nederland)

Het is altijd een hele fijne samenwerking met Cliff, Sybren en Julian. Het plaatje en de ideeën die ik in mijn hoofd had, hebben zij weten te vertalen naar een geweldig mooie website.

Ze denken vanaf het eerste moment met je mee en begeleiden je door het hele proces. Niets wat je vraagt is teveel en ze komen alles na wat ze beloven.

Bekijk project

Clara Mafe, Brussel (België)

Working with webmix in the development of syn.ikia’s project website was an absolute pleasure. I would not hesitate to choose them again to work in our next web development endeavour. Their team is not only efficient and professional, but also remarkably flexible, reliable and approachable. They meet all deadlines on time and they really respond to the needs of their client offering a high-quality and design-led service at an affordable cost. But above all, webmix are incredibly responsive and are always willing to solve any arising issues with a smile.

Bekijk project

Remy Luijten, Nuth (Nederland)

Webmix heeft een mooie en overzichtelijke website ontwikkeld voor Luijten Groep. Deze is geheel naar wens en we ontvangen veel positieve reacties. Het team van webmix is creatief en denkt goed mee.

Bekijk project

Corine Castenmiller, Heerlen (Nederland)

Webmix maakte voor ons een mooie, interactieve applicatie waarmee studiekiezers op een speelse manier kennis kunnen maken met onze opleiding, docenten en collega-studenten. We startten met een vaag idee over wat de bedoeling was, Webmix begreep onze ambitie en wist dit te vertalen in een goed functionerend en mooi vormgegeven product. Samen met de filmmakers van In Beeld hebben ze ons idee prachtig uitgewerkt. Tijdens en na onze open dagen hebben we hiermee een flinke respons gegenereerd.

Bekijk website

Marjon Vinken, Heerlen (Nederland)

Webmix heeft voor mijn organisatie de website gemoderniseerd. Het bouwen van de nieuwe website ging in goed overleg met ons. De samenwerking met het bureau die onze webcampagne beheert, was snel en accuraat, zodat onze webcampagnes gewoon bleven doorgaan.

Webmix onderhoudt onze website zodat deze volgens de moderne en heersende standaarden veilig blijft. Cliff, dank je!

Bekijk project

Math Meertens, Nuth (Nederland)

Ik kende webmix al van een eerder kleiner project. Dit project is prima en naar tevredenheid verlopen. Maar een website voor Clou; dat is een ander verhaal. Dat is werkelijk een grote en uitdagende klus. Met name omdat het design gehalte voor ons zo belangrijk is. Na een aantal gesprekken met het Webmix team waren wij overstag en wisten wij dat Webmix voor Clou de juiste partij was om onze nieuwe website te bouwen. In overleg is het design en functionaliteit bepaald en is er gestart met de bouw. Webmix heeft het project op tijd en conform de afspraken opgeleverd.


Regelmatig hebben wij verbeteringen met Webmix besproken. Webmix was altijd flexibel en heeft de technische mogelijkheden telkens zo veel mogelijk afgestemd om onze design- en functionaliteit wensen. Kortom, Clou is een tevreden opdrachtgever.

Beleef de website

Danny Graumans, Etten-Leur (Nederland)

Erg tevreden met het resulaat van onze nieuwe website. heel blij met deze samenwerking.

Bekijk website

Iven De Hoon

Ik kan alleen maar iedereen aanraden met ‘webmix’ in zee te gaan. Professionaliteit wordt gecombineerd met persoonlijke aandacht en creativiteit.

Alle afspraken werden netjes nagekomen en het eindresultaat was prima. Onze website: ‘relocation-planners.com’ had er niet beter kunnen uitzien en voldeed aan al mijn verwachtingen.

Bekijk project

Pauline Luiten, Urmond (Nederland)

Cliff heeft voor ons een hele mooie website gebouwd die perfect past bij de sfeer van ons Business Center. Webmix onderhoudt de website en iedere aanpassing die we nodig hebben wordt dezelfde dag nog geregeld. Hele prettige samenwerking met hem en zijn hele team.

Bekijk project

Kristel Paumen, Elsloo (Nederland)

Voor de website van onze verbouwde praktijk waren we erg tevreden dat we hiervoor webmix hadden ingeschakeld. Het klantencontact is erg vriendelijk en snelle reacties op vragen. Gaan door totdat het gewenste idee bereikt is. Ook voor zelf naderhand iets extra te uploaden of aan te passen word je goed uitgelegd en is makkelijk toe te passen. Zeker een aanrader!

Bekijk project

Wie zijn wij?

Webmix is een full-service design- en developmentbureau uit Urmond, Limburg. We ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden, optimaliseren, hosten en ondersteunen met betrokkenheid en passie.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk een perfecte eerste online indruk maakt. Je kunt door ons bijvoorbeeld een professionele maatwerkwebsite of webshop laten maken. Maar dat is niet alles: webmix ondersteunt bij alles dat met presentatie, eerste indrukken en gebruiksvriendelijkheid te maken heeft.

Meer over ons

Wil jij tussen onze pareltjes staan?

Samen zorgen we ervoor dat jouw website tussen de pareltjes op onze homepage thuishoort. Iedere opdracht moet een glimlach op ons gezicht toveren – daar doen we het immers voor.