Vacature Webdeveloper - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Vacature Webdeveloper

Ben jij op zoek naar een fijne werkplek waar je tussen andere techneuten aan je skills kunt werken, op een degelijke machine van de zaak? Wil je je persoonlijk verder ontwikkelen en werken aan vette projecten? Heb je een passie voor webdevelopment en wil je die passie gebruiken om vette websites en applicaties te maken?

Word ook een webmixer!

Wij zijn namelijk op zoek naar een webdeveloper die ons team komt versterken, fulltime of parttime.

Even voorstellen

Webmix is een team van gedreven webdevelopers die een uitdaging niet uit de weg gaan. Elke klant is uniek en heeft een eigen verhaal – dat is ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van websites. We houden ons bezig met websites die overtuigen, een moderne uitstraling hebben en die vaak boven de verwachting van de klant uitstijgen. Maatwerk, geen dertien in een dozijn.

Wij lusten wel pap van automatisering. Zo houden wij ons bezig met het importeren van data, het koppelen van software en het communiceren met API’s. Kortom: wij zijn geen doorsnee webbureautje.

Website Optimalisatie
Website optimaliseren

Wie zoeken wij? / Het formele gedeelte

Zoals genoemd zijn we op zoek naar een webdeveloper die ons team komt versterken, fulltime of parttime. We zoeken iemand die goed overweg kan met PHP, Javascript (jQuery), HTML en CSS, WordPress, of die zich hier verder in wil ontwikkelen. Uiteraard is het mooi als je om kan gaan met diverse frameworks, of kennis hebt van software/back-end programmeren of API-koppelingen, maar zie dit niet als must. Iedereen in ons team krijgt de ruimte zichzelf te ontwikkelen.

Op kantoor heerst een ontspannen, informele sfeer en is er tussen het werk door ruimte genoeg om te lachen met collega’s. Een goed gevoel voor humor is bij ons dan ook een vereiste 😉

Uiteraard bieden we goede voorzieningen en een net salaris. Ook extra’s zoals pensioen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en 25 verlofdagen zijn geregeld.

Webdesign in Belgie

Heb jij interesse?

Bij interesse kun je contact opnemen via administratie@webmix.nl
of bellen naar 046 400 9839 en vragen naar Cliff of Joey.

*Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.