Over ons - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Over ons

Welkom achter de schermen bij webmix! Vanuit ons HQ in Elsloo, Limburg, voorzien we onze klanten van spraakmakende websites en huisstijlen.

Maatwerk Website België

Pixel perfect

We zijn een creatief, jong en gepassioneerd team met een voorliefde voor websites en webapplicaties met de juiste mix van techniek en creativiteit. Door al onze kennis op het gebied van webdesign, development en webhosting weten we altijd de perfecte balans te vinden.

Een strakke, speelse, zakelijke, gezellige, to the point, overzichtelijke, conversiegerichte en/of bijzondere website – jij stelt zelf je eigen pakket van bijvoeglijk naamwoorden samen.

Onze visie 👀

We willen ervoor zorgen dat het web in jouw voordeel werkt. We helpen je daarom met het ontwerp van een gebruiksvriendelijke website, efficiënte online oplossingen en innovatieve techniek. Zo vinden klanten je bedrijf en raken ze geïnteresseerd – met minimale tijd en moeite voor jou, als je dat wil.

“Het ontwikkelen van websites die impact maken, dat is onze passie. En indruk maken kan op verschillende manieren: van een perfecte indruk, zowel online als offline, tot het automatiseren van complexe processen en het verbinden van technieken. Daar tekenen wij voor in! ;-)”

Ontmoet onze webmixers!

Cliff Demandt

Mede-eigenaar / hosting expert
Cliff is altijd betrokken en zorgt ervoor dat alle projecten soepel verlopen.

Daarnaast onderhoudt en optimaliseert hij ons hosting-platform en is hij inzetbaar op alle fronten: van design, tot development en van domeinnaam tot server-optimalisatie

Graag denkt Cliff mee in oplossingen gebaseerd op de mogelijkheden van het web.

Klanttevredenheid is de sleutel tot succes.

Joey Heuts

Mede-eigenaar / webdeveloper
Joey denkt in oplossingen en bouwt het liefst maatwerkkoppelingen en -systemen die zorgen voor tijdwinst binnen jouw bedrijfsproces.

Daarnaast beantwoordt hij graag je vragen en denkt hij met je mee op het gebied van automatisering.


Efficiëntie is een intelligente vorm van luiheid

Jesper van Laar

Webdeveloper
Voor Jesper gaan maatwerkoplossingen en een vloeiende gebruikerservaring hand in hand. Hij kan goed uit de voeten met webdesign en webontwikkeling. Omdat hij zo breed georiënteerd is, zien we hem als een uitstekende aanvulling op ons team. Een mooie website is nog geen werkende website

Sybren Janssen

Webdeveloper
Het bouwen van maatwerkoplossingen, dat is waar Sybren goed in is. Hij spreekt vloeiend PHP, Javascript, CSS en HTML en is niet bang om nieuwe talen te leren.

Een slechte website is als een chagrijnige verkoper, daar kom je niet graag terug

Julian Rohi

Designer / webdeveloper
Julian is de gedroomde hybride. Naast grafisch ontwerper is hij namelijk ook developer. Door deze skills te combineren, kan hij een webmix-traject van begin tot eind doorlopen. Absorb what is useful, reject what is useless, add what is essentially your own

Marc Halbersma

Back-end developer
Marc duikt het liefst diep in de code om tot een efficiënte, goed gestructureerde oplossing te komen. Geen probleem is te complex en koppelingen bouwen is dagelijkse kost voor hem. It is not enough for code to work

Bart Queis

Back-end developer
Bart is een bedreven softwareontwikkelaar die de afgelopen jaren zijn vaardigheden heeft verfijnd. Hij streeft altijd naar innovatie en soepele gebruikerservaringen. Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Tuuli Torkkeli

Designer / webdeveloper
Tuuli komt oorspronkelijk uit Finland. Zij is een creatieve geest die websites tot leven brengt door middel van ontwikkeling en ontwerp. Ze heeft een passie voor het creëren van online ervaringen die boeien en binden. Things aren’t always #000000 and #FFFFFF

Bram Holtackers

Webdeveloper
Voor Bram is geen uitdaging te groot. Van kleine visuele aanpassingen tot grote complexe problemen, Bram staat klaar om het op te lossen! Problemen oplossen en mensen helpen, daar draait het om voor deze ontwikkelaar. Daarom is webdevelopment perfect voor hem! Elke uitdaging biedt een kans om te groeien.

Sven Notermans

Trainee / Webdeveloper
Na een periode van intense omscholing heeft Sven zijn ware passie in development gevonden.
Bij Webmix wilt Sven dan ook de volgende stap zetten om zijn skills nog verder te ontwikkelen.
Denk in oplossingen, niet in problemen!

Alexandra Hendriks

Trainee / Webdeveloper
Sandy komt oorspronkelijk uit Hongarije. Na vele jaren heeft ze haar weg teruggevonden naar development en wil ze haar ontwikkelvaardigheden verder verbeteren. Daarnaast wil ze zich ook verdiepen in verschillende aspecten van het vakgebied. In programming, the possibilities are limitless.

Daisy Essers

Front Office
Daisy zal als front office medewerker voor veel klanten het eerste aanspreekpunt zijn. Daarnaast weet ze, door haar achtergrond in communicatie en mediadesign, hoe ze een technisch gecompliceerd verhaal moet vertalen naar een duidelijke verhaal voor de klant. Good communication is the bridge between confusion and clarity.

Luuk Verboeket

Webdeveloper
Luuk zit in zijn 4e jaar op de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Met een passie voor webdevelopment is hij nu bij webmix om zijn vaardigheden naar het volgende niveau te tillen. Do. Or do not. There is no try.

Zoë Sluysmans

Webdeveloper
Zoë is een vierdejaars student bij Communicatie en Multimedia Design. Origineel begon ze als stagiaire bij webmix in 2022, intussen werkt ze hier parttime om haar skills in webdevelopment en -design verder te ontwikkelen. Naast webdevelopment heeft ze ook een passie voor tekstschrijven, en ze hoopt om met die combinatie van skills websites als communicatiemiddel naar een volgend niveau te tillen!
Je kunt geen antwoorden bedenken voordat je weet wat de vraag is

Jelle Kieboom

Junior webdeveloper
Jelle is derdejaars student Communicatie en Multimedia Design. Hij is voor zijn stage bij webmix gaan werken om zijn code vaardigheden te verbeteren en te leren hoe het echte webdevelopment eraan toe gaat.
I could put an inspirational quote here, but I’d rather spend that time coding

Nadine Moonen

Junior webdeveloper
Nadine is derdejaars student Communicatie en Multimedia Design. Ze loopt stage bij Webmix om haar vaardigheden in webdevelopment en -design verder te ontwikkelen en werkervaring op te doen. Your future is created by what you do today not tomorrow.

Chokri Racheed

Junior webdeveloper
Chokri is tweedejaars student. Hij is voor zijn school bij webmix gaat stagelopen om zijn code vaardigheden te verbeteren en te leren hoe het echte webdevelopment eraan toe gaan. Doe je werk netjes af om klanten te blij maken!

Leroy Sieberichs

Junior webdeveloper
Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als programmeur, voelde Leroy de drang om terug naar school te gaan en zijn studie af te ronden. Daarom is hij momenteel als stagiair bij Webmix aan de slag, met als doel zijn Associate Degree te behalen en zijn carrière als programmeur voort te zetten. Hoewel hij bekend is met front-end design, ligt zijn voorkeur bij het ontwikkelen van back-end applicaties, waarbij hij graag leert door te experimenteren. Maak oplossingen voor je problemen, of problemen voor je oplossingen.

Webmix Academy

Webmix werkt graag samen met nieuwe talenten. Wij leiden stagaires en trainees op tot professionals binnen onze branche. Webmix is een SBB erkend leerbedrijf en werkt samen met diverse onderwijsinstellingen.

Onder begeleiding van onze ervaren professionals draaien onze stagiaires en trainee's mee in ons team en zullen ook zij tot het uiterste gaan om u van een maatwerk website te voorzien.

Word jij ons volgende talent?

Ben jij je aan het oriënteren op een aankomende stage? Wil je jouw skills naar het volgende niveau tillen onder professionele begeleiding? Of ben je als professional op zoek naar een baan? Aarzel niet en neem gerust een keer contact op!

Solliciteer direct

De webmixers in levende lijve ontmoeten?

Dat kan! We zijn gevestigd in Elsloo en maken graag kennis met je.

Kom gerust een keer langs voor een vrijblijvend gesprek, de koffie staat klaar.