Over ons - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Over ons

Welkom achter de schermen bij webmix! Vanuit ons HQ in Elsloo, Limburg, voorzien we onze klanten van spraakmakende websites en huisstijlen.

grafisch ontwerp Limburg

Pixel perfect

We zijn een creatief, jong en gepassioneerd team met een voorliefde voor websites met de juiste mix van techniek en creativiteit. Door al onze kennis op het gebied van webdesign, development en webhosting weten we altijd de perfecte balans te vinden.

Een strakke, speelse, zakelijke, gezellige, to the point, overzichtelijke, conversiegerichte en/of bijzondere website – jij stelt zelf je eigen pakket van bijvoeglijk naamwoorden samen.

Onze visie 👀

We willen ervoor zorgen dat het web in jouw voordeel werkt. We helpen je daarom met het ontwerp van een gebruiksvriendelijke website, efficiënte online oplossingen en innovatieve techniek. Zo vinden klanten je bedrijf en raken ze geïnteresseerd – met minimale tijd en moeite voor jou, als je dat wil.

“Het ontwikkelen van websites die impact maken, dat is onze passie. En indruk maken kan op verschillende manieren: van een perfecte indruk, zowel online als offline, tot het automatiseren van complexe processen en het verbinden van technieken. Daar tekenen wij voor in! ;-)”

De webmixers

Mede-eigenaar / hosting expert

Cliff Demandt

Cliff is altijd betrokken en zorgt ervoor dat alle projecten soepel verlopen.

Daarnaast onderhoudt en optimaliseert hij ons hosting-platform en is hij inzetbaar op alle fronten: van design, tot development en van domeinnaam tot server-optimalisatie

Graag denkt Cliff mee in oplossingen gebaseerd op de mogelijkheden van het web.

“Klanttevredenheid is de sleutel tot succes.”

Mede-eigenaar / webdeveloper

Joey Heuts

Goed gestructureerde code is waar Joey écht gelukkig van wordt. Hij denkt in oplossingen en bouwt het liefst maatwerkkoppelingen en -systemen die zorgen voor tijdwinst binnen jouw bedrijfsproces.

Daarnaast beantwoordt hij graag je vragen en denkt hij met je mee op het gebied van automatisering.

“Efficiëntie is een intelligente vorm van luiheid”

Webdeveloper

Jesper van Laar

Voor Jesper gaan maatwerkoplossingen en een vloeiende gebruikerservaring hand in hand. Hij kan goed uit de voeten met webdesign en webontwikkeling. Omdat hij zo breed georiënteerd is, zien we hem als een uitstekende aanvulling op ons team.

“Een mooie website is nog geen werkende website ”

Webdeveloper

Sybren Janssen

Het bouwen van maatwerkoplossingen, dat is waar Sybren goed in is. Hij spreekt vloeiend PHP, Javascript, CSS en HTML en is niet bang om nieuwe talen te leren.

Daarnaast voorziet hij onze digitale en fysieke pareltjes ook nog eens van spetterende foto's.

“Een slechte website is als een chagrijnige verkoper”

Designer / webdeveloper

Julian Rohi

Julian is de gedroomde hybride. Naast grafisch ontwerper is hij namelijk ook developer. Door deze skills te combineren, kan hij een webmix-traject van begin tot eind doorlopen.

“Absorb what is useful, reject what is useless, add what is essentially your own”

Back-end developer

Marc Halbersma

Marc duikt het liefst diep in de code om tot een efficiënte, goed gestructureerde oplossing te komen. Geen probleem is te complex en koppelingen bouwen is dagelijkse kost voor hem.

“It is not enough for code to work”

Marc Halbersma
Daisy Essers - Front Office Medewerker webmix.nl

Front Office

Daisy Essers

Daisy zal als front office medewerker voor veel klanten het eerste aanspreekpunt zijn. Daarnaast weet ze, door haar achtergrond in communicatie en mediadesign, hoe ze een technisch gecompliceerd verhaal moet vertalen naar een duidelijke verhaal voor de klant.

“Good communication is the bridge between confusion and clarity.”

Webdeveloper

Tuuli Torkkeli

Tuuli komt oorspronkelijk uit Finland en wil haar frontend vaardigheden verbeteren en een stap zetten in de wereld van backend. Ze probeert ook beter Nederlands te leren spreken en schrijven.

“Things aren’t always #000000 and #FFFFFF”

Webdeveloper

Eloy Bartels

Eloy houdt zich voornamelijk bezig met Back-end development, daarnaast gaat hij graag aan de slag met 3D frameworks om 3D-objecten op websites tot leven te laten komen.

“inspect, observe, consider, do”

Junior webdeveloper

Luuk Verboeket

Luuk zit in zijn 4e jaar op de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Met een passie voor webdevelopment is hij nu bij webmix om zijn vaardigheden naar het volgende niveau te tillen.

“Do. Or do not. There is no try.”

Junior webdeveloper

Zoë Sluysmans

Net als Luuk is Zoë een derdejaars bij Communicatie en Multimedia Design en is ze bij webmix om haar skills in webdevelopment en -design verder te ontwikkelen. Naast webdevelopment heeft ze ook een passie voor tekstschrijven en onderzoek, en ze hoopt om met die combinatie van skills websites als communicatiemiddel naar een volgend niveau te tillen!

“Je kunt geen oplossingen bedenken voordat je weet wat de vraag is”

Junior webdeveloper

Sem Stassen

Sem is tweedejaars student Communicatie en Multimedia Design. Hij is hier uit eigen initiatief terechtgekomen en is bij webmix om zijn vaardigheden in development en design te verbeteren. En alvast een stukje werk-ervaring op te doen.

“What seperates design from art is that design is meant to be...functional”

Sem Stassen

Junior webdeveloper

Jesper Knez

Jesper is tweedejaars student bij de opleiding Software Developer en is bij webmix om zijn kennisveld te verbreden en te vinden in welk gebied zijn interesses liggen. Daarnaast doet hij hier ook al werkervaring mee op.

“A spirit with a vision is a dream with a mission.”

De webmixers in levende lijve ontmoeten?

Dat kan! We zijn gevestigd in Elsloo en maken graag kennis met je.

Kom gerust een keer langs voor een vrijblijvend gesprek, de koffie staat klaar.