Over ons - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Over ons

Welkom achter de schermen bij webmix! Vanuit ons HQ in Urmond, Limburg, voorzien we onze klanten van spraakmakende websites en huisstijlen.

Pixel perfect

We zijn een creatief, jong en gepassioneerd team met een voorliefde voor websites met de juiste mix van techniek en creativiteit. Door al onze kennis op het gebied van webdesign, development en webhosting weten we altijd de perfecte balans te vinden.

Een strakke, speelse, zakelijke, gezellige, to the point, overzichtelijke, conversiegerichte en/of bijzondere website – jij stelt zelf je eigen pakket van bijvoeglijk naamwoorden samen.

Onze visie đź‘€

We willen ervoor zorgen dat het web in jouw voordeel werkt. We helpen je daarom met het ontwerp van een gebruiksvriendelijke website, efficiënte online oplossingen en innovatieve techniek. Zo vinden klanten je bedrijf en raken ze geïnteresseerd – met minimale tijd en moeite voor jou, als je dat wil.

“Het ontwikkelen van websites die impact maken, dat is onze passie. En indruk maken kan op verschillende manieren: van een perfecte indruk, zowel online als offline, tot het automatiseren van complexe processen en het verbinden van technieken. Daar tekenen wij voor in! ;-)”

De webmixers

webdeveloper / founder

Cliff Demandt

Cliff is altijd betrokken en zorgt ervoor dat alle projecten soepel verlopen.

Daarnaast onderhoudt en optimaliseert hij ons hosting-platform en is hij inzetbaar op alle fronten: van design, tot development en van domeinnaam tot server-optimalisatie

Graag denkt Cliff mee in oplossingen gebaseerd op de mogelijkheden van het web.

“Klanttevredenheid is de sleutel tot succes.”

webdeveloper / founder

Joey Heuts

Goed gestructureerde code is waar Joey Ă©cht gelukkig van wordt. Hij denkt in oplossingen en bouwt het liefst maatwerkkoppelingen en -systemen die zorgen voor tijdwinst binnen jouw bedrijfsproces.

Daarnaast beantwoordt hij graag je vragen en denkt hij met je mee op het gebied van automatisering.

“Efficiëntie is een intelligente vorm van luiheid”

designer / webdeveloper

Julian Rohi

Julian is de gedroomde hybride. Naast grafisch ontwerper is hij namelijk ook developer. Door deze skills te combineren, kan hij een webmix-traject van begin tot eind doorlopen.

“Absorb what is useful, reject what is useless, add what is essentially your own”

webdeveloper

Sybren Janssen

Het bouwen van maatwerkoplossingen, dat is waar Sybren goed in is. Hij spreekt vloeiend PHP, Javascript, CSS en HTML en is niet bang om nieuwe talen te leren.

Daarnaast voorziet hij onze digitale en fysieke pareltjes ook nog eens van spetterende foto's.

“Een slechte website is als een chagrijnige verkoper”

designer / webdeveloper

Jesper van Laar

Voor Jesper gaan maatwerkoplossingen en een vloeiende gebruikerservaring hand in hand. Hij kan goed uit de voeten met webdesign en webontwikkeling. Omdat hij zo breed georiënteerd is, zien we hem als een uitstekende aanvulling op ons team.

“Een mooie website is nog geen werkende website ”

webdeveloper

Puk Jennekens

Puk streeft ernaar om efficiënte en tot in detail uitgewerkte webapplicaties te ontwikkelen. Automatisering staat bij Puk hoog in het vaandel. Met een rugzak vol talent en ambities komt hij zich bij webmix verder ontwikkelen.

“Automatisering werkt het beste als het niet wordt opgemerkt”

De webmixers in levende lijve ontmoeten?

Dat kan! We zijn gevestigd in Urmond en maken graag kennis met je.

Kom gerust een keer langs voor een vrijblijvend gesprek, de koffie staat klaar.