Onze diensten - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Onze diensten

Bij webmix houden we het graag simpel en duidelijk. Bij ons kun je terecht voor grafische vormgeving, webdevelopment en webhosting van hoog niveau.

Jouw merk
in de spotlight

Het is niet gemakkelijk om je merk op de kaart te zetten, om op te vallen en gevonden te worden en om kijkers om te zetten in klanten. Gelukkig staan onze ontwerpers, developers en hosting-specialisten klaar om samen met jou het traject van begin tot eind te doorlopen.

Webdevelopment

We hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk websites. Door gebruik te maken van innovatieve technieken, zorgen we ervoor dat jouw website er écht uitspringt.

We optimaliseren je website zodat deze razendsnel laadt en goed wordt gevonden.

Lees meer
wordpress-api-koppelingen
Wordpress Website met website onderhoud

Hosting

Heb je een website laten maken door webmix? Dan wordt deze gehost op onze snelle servers. Maar ook als je website niet door ons is gemaakt, hosten we deze met veel liefde.

We houden je website ook up-to-date qua techniek. Zo houden we hackers buiten de deur en zorgen we ervoor dat je (klant)gegevens veilig zijn.

Lees meer

Webapplicaties

Wil je eindelijk eens wat efficiënter kunnen werken?
En niet telkens dezelfde handelingen moeten verrichten?

In deze wereld van toenemende digitalisering wordt het optimaliseren en/of automatiseren van je workflow steeds belangrijker. Laten wij nu web- en backofficetools ontwikkelen, waarmee we jouw workflow naar een hoger niveau kunnen tillen.

Lees meer
Workflow Management
API-koppelingen voor WordPress

API-koppelingen

API-koppelingen zorgen ervoor dat je website automatisch gegevens kan uitwisselen met een ander systeem. Dit kan je een hoop tijd besparen: als je al je gegevens namelijk al bijhoudt in een systeem, zoals bijvoorbeeld vastgoedbedrijven en recruitmentbedrijven doen, hoef je die gegevens niet telkens handmatig op je website te plaatsen.

Wij kunnen API-koppelingen maken voor veel verschillende bedrijven. Zo helpen we jou een efficiëntere workflow te vinden omtrent je website.

Lees meer

Grafische vormgeving

De uitstraling van je merk is belangrijk. Een eerste indruk maak je maar één keer. Als 'top-notch' webdesign bureau uit Limburg zorgen we ervoor dat deze onvergetelijk is.

Natuurlijk sluit het eindproduct perfect aan bij jouw wensen en je doelgroep.

Lees meer

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Kom eens bij ons langs voor een gesprek! Dan kunnen we samen bekijken hoe we jou kunnen voorzien van een oplossing voor je online problemen.