Drie vliegen in één klap - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Drie vliegen in één klap

Wij zijn verhuisd naar een groter kantoor! En wat maakt dat het verhuizen een stukje soepeler is verlopen? Correct, twee nieuwe (man)krachten.

Die (man)krachten waren ook de belangrijkste reden van de verhuizing, want het werd een beetje krap. Konden ze meteen meehelpen. Dat het nieuwe kantoor op dezelfde verdieping ligt als ons oude – een aantal deuren verder –, maakte het alleen maar makkelijker.

Helaas werken wij in verband met de coronamaatregelen nog niet met het hele team in onze nieuwe ruimte, maar wij hopen dat daar spoedig verandering in zal komen.

Wij groeien mee

In een snel veranderende (online) wereld is het belangrijk om over voldoende capaciteit te beschikken en mensen met diverse kennis in huis te hebben, om klanten met de meest uiteenlopende wensen sneller te kunnen bedienen. Om mee te kunnen groeien op het gebied van webontwikkeling, is het daarom superbelangrijk betrouwbare en gedreven ontwikkelaars te vinden.

En ja hoor, we hebben er weer twee gevonden! Maar dat hield wél in, dat we ons oude kantoor vaarwel moesten zeggen en onze intrek in een grotere ruimte moesten nemen. Ten behoeve van een uitbreiding van de capaciteit van webmix, maar ook om aan deze nieuwe teamleden persoonlijke begeleiding te kunnen geven.

Jesper van Laar

Jesper is afgelopen zomer afgestudeerd als communicatie- en multimediadesigner. Hij is thuis in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, maar heeft ook oog voor UX-design. Vanwege zijn brede oriëntering is hij een waardevolle aanvulling op ons team.

Jesper houdt zich in zijn vrije tijd bezig met muziek, speciaalbiertjes proeven en sporten. Hij kan daarom niet wachten tot de sportscholen en terrasjes weer open mogen.

Puk Jennekens

Puk studeert momenteel Software Development aan het Vista College te Maastricht. Hij heeft erg veel talent op het gebied van programmeren en komt zich bij webmix graag verder ontwikkelen. Goed en efficiënt werkende webapplicaties toveren bij Puk een glimlach op het gezicht.

In zijn vrije tijd gaat Puk graag een dagje shoppen en kan hij genieten van een lekker hapje op het terras.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.