Google Analytics - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Google Analytics

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Google Analytics

Google Analytics is een veelgebruikt hulpmiddel dat een overzichtelijke en uitgebreide inzage geeft in de bezoekers(aantallen) van jouw website. Het geeft bijvoorbeeld inzage in de locatie van je bezoekers, de manier waarop bezoekers op jouw website terecht zijn gekomen (bijvoorbeeld via Google, of via social media), en hoe de bezoekers zich op de website gedragen (welke pagina’s het meest bezocht worden, en meer). Belangrijke informatie om te weten voor allerlei redenen, vooral als je met marketing bezig bent of op een andere manier serieus met je website aan de slag bent.

Wellicht heb jij of heeft je marketingorganisatie behoefte aan inzicht in de statistieken van je websitebezoekers.

Wanneer je nog geen Google Analytics gebruikt helpen we je graag om dit op jouw website te realiseren en regelen we dat Google Analytics ook op jouw website je kan gaan voorzien van gebruikersinformatie. We plaatsen daarbij Google Analytics en we richten een maandelijkse automatische rapportage-e-mail voor je in. Zo ontvang jij maandelijks in een duidelijk overzicht alle actuele gebruikersinformatie.

Het eenmalige tarief hiervoor bedraagt € 125,- (per website).

Kan webmix naast het periodiek rapporteren meer voor mij betekenen op marketing-vlak?

Naast de maandelijkse rapportages en inzichten kunnen we je logischerwijs adviseren, echter ligt onze focus op development en zijn er andere bedrijven waarvan de focus juist wél op vindbaarheid ligt. Voor marketing verwijzen we je dus liever naar een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is.

Cookies / wet AVG

Wanneer Google Analytics op je site draait, plaatst deze cookies (tenzij je de gegevens anonimiseert, maar dan mis je een onderdeel qua geografie). Volgens de wet AVG moet de bezoeker daarover geïnformeerd worden en de keus krijgen dit te accepteren. Dit kunnen we ook op een juiste manier voor je integreren, indien dat niet al gebeurd is.

Het tarief hiervoor bedraagt € 11,- (per website) per maand. Je kan dit als optie aangeven op het aanvraagformulier.

Plaats hier je aanvraag!

* Bovengenoemde bedragen zijn exclusief B.T.W.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.