Een maatwerk website met automatisering laten maken | webmix

Maatwerk website

Maatwerk website

Wil jij je als bedrijf of organisatie onderscheiden, dan is het belangrijk dat je jouw unieke verhaal ook via een unieke maatwerk website kunt presenteren. Een maatwerk website helpt je hier enorm bij. Een op maat gemaakte website is perfect afgestemd op jouw specifieke behoeften, zodat je precies  weet hoe je jouw bezoekers zult aanspreken.

Een oplossing op maat biedt niet alleen veel meer mogelijkheden dan de talloze standaardoplossingen die er te vinden zijn. Met een losse website ben je ook verzekerd van mogelijkheden waarvoor een standaardoplossing al snel zichtbaar te beperkt is.

maatwerk website Limburg op maat

Het doel van jouw maatwerk website

Elke website heeft zijn eigen unieke doel. De ene website wil informeren, de andere converter alleen. Ongeacht het doel van jouw website, wij zorgen voor alles. Hoe complexer de uitdaging, hoe beter we tot ons recht komen om jouw maatwerk website te maken.

Bekijk hier ons webdevelopment proces

kies voor een maatwerk website

Kies toch voor een maatwerk website

Elke partij die specifieke wensen heeft en zijn heil zoekt in goedkope standaard oplossingen, komt zichzelf vroeg of laat tegen. Hierdoor worden ogenschijnlijke goedkope oplossingen alsnog duurkoop, omdat er achteraf alsnog in een website op maat moet worden geïnvesteerd.

Kom in contact

Eens ontdekken of jij een maatwerk website nodig hebt?

Maar wanneer heb je dan precies een maatwerk website nodig? Over het algemeen kun je stellen dat wanneer je website geïntegreerd moet worden met andere systemen of bedrijfsprocessen, je al gauw een maatwerk oplossing nodig hebt. Deze zijn namelijk niet kant en klaar verkrijgbaar en de beperkingen van een standaard website vormen dan al gauw een probleem.

Je wilt dus een maatwerk website wanneer:
  • Standaardoplossingen je behoefte aan vrijheid in design beperken
  • Marketing een belangrijke rol speelt op je bedrijf en je snel pagina’s met specifieke functies wilt kunnen opleveren
  • De website moet integreren met bedrijfsprocessen of andere systemen
  • Je website commercieel wilt inzetten voor sales en deze conversies of sales funnels wilt monitoren
  • Je wensen te specifiek zijn voor een algemene website
  • Je ook in de toekomst flexibel wilt zijn in de mogelijkheden met je website
  • Je je écht wilt onderscheiden ten aanzien van concurrenten
website op maat laten bouwen

Website op maat laten bouwen?

Ook een website op maat laten bouwen? Dan ben je bij webmix aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk websites. Sterker nog: wij maken uitsluitend websites op maat. Wij geloven namelijk in de kracht van een uniek concept, een eigen verhaal en authenticiteit. Dat is ook waarom webmix zelf zo goed draait. Wij zijn uniek, hebben een eigen verhaal en zijn authentiek.

Daarom is webmix ook de partner bij uitstek om jouw bedrijf of organisatie naar een hoger niveau te tillen met een website op maat. Maatwerk oplossingen zitten in ons bloed en wij gaan complexe uitdagingen nooit uit de weg.

Maatwerk websites in Limburg

Onze toffe klanten zitten op meerdere plekken, verdeeld over heel Limburg, maar ook zeker daarbuiten! Benieuwd naar maatwerk websites die bij jouw in de buurt door webmix zijn ontwikkeld? Selecteer dan snel jouw regio.

Liever een overzicht van al onze maatwerk websites op nationaal en internationaal gebied?

Bekijk al onze projecten

Kies voor een nieuwe website met Webmix

Neem eens vrijblijvend contact op om samen naar de mogelijkheden van een eigen website op maat te kijken. Dat kan natuurlijk telefonisch of via de mail, maar we vinden het ook erg leuk om onze klanten face-to-face te ontmoeten.

Dat kan natuurlijk bij jou op locatie, maar je bent ook van harte welkom voor een Limburgse kop koffie bij ons in ons webdesign bureau in Elsloo.

Veelgestelde vragen

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Door middel van WordPress kun je zonder al te veel kennis een website vormgeven en voorzien van inhoud. Een maatwerk website door een webdevelopment bureau maakt het vullen van je website of webshop extra eenvoudig.
De prijs van een website is volledig afhankelijk van de complexiteit en wensen. De prijs van een maatwerk website bij de meeste web development bureau's start vanaf € 2250,-.
Allereerst ga je op zoek naar een hostingprovider waarbij je je webshop gaat onderbrengen. Registreer daarna bij je hostingpartij één of meerdere domeinnamen voor je bedrijf. Deze zijn vaak gerelateerd aan je merknaam of het product dat je wil verkopen. Vervolgens kies je voor een hostingprovider waarbij je je webshop gaat onderbrengen. Ontwerp en ontwikkel vervolgens zelf je webshop (met behulp van doe-het-zelf thema's) of laat je webshop bouwen door een erkend web development bureau.
Een API-koppeling (Application Programming Interface) is een manier waarop je website kan communiceren met externe diensten of software pakketten. Op die manier kun je bijvoorbeeld je voorraadgegevens of kassasysteem met je website verbinden.
Het responsive maken van je website is tegenwoordig essentieel, aangezien het aantal mobiele gebruikers flink stijgt. Tegenwoordig houden vrijwel alle webbouwers rekening met de responsiveness van je website door gebruik te maken van bestaande frameworks of zogenaamde media queries. Daarnaast zijn er voor CMS systemen als WordPress plug-ins beschikbaar die je helpen met het verbeteren van de mobiele versie van je website.