Overname portefeuille Elephant Design - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Overname portefeuille Elephant Design

Elephant Design is een bureau in Heerlen dat zich specialiseert in web en grafisch design. De afgelopen jaren is Elephant Design flink gegroeid als bedrijf. Dit was natuurlijk fijn, maar bracht ook een probleem met zich mee: Elephant Design had zich altijd gefocust op het grafische én het technische deel van websites.Echter kwam het technische stuk door het groeiende aantal klanten in de knel. Het werd steeds duidelijker dat de kracht en ambitie van Elephant Design lag bij het grafische, niet het technische.

Doen waar je passie voor hebt

Omdat Elephant Design zich graag wilt focussen op grafisch werk, hebben ze ervoor gekozen om het technische werk uit handen te geven. Wij kondigen met trots aan dat wij per 1 juni 2022 alle technische werkzaamheden aan de websites van hun klanten overnemen!

Je zou misschien denken dat zo’n overname ingrijpend is voor de klanten. De hosting en het onderhoud van hun website wordt immers ineens gedaan door een totaal ander bedrijf. Maar we hebben ervoor gezorgd dat de overgang voor de klanten zo min mogelijk merkbaar was.

We hebben hun websites overgezet naar onze servers en geoptimaliseerd voor onze WordPress-serveromgeving. Voor de klanten verandert er dus door de overname nagenoeg niets: hun websites blijven snel en hun tarieven blijven hetzelfde. Het grootste verschil is dat ze vanaf nu ons aan de telefoon krijgen als er een probleem is met hun website (wat niet iets slechts is 😉).

Ruimte voor specialisatie

Doordat Elephant Design zich focust op hun grafische werk en webmix zich focust op het technische gedeelte, kunnen we allebei doen waar we goed in zijn en waar we passie voor hebben. En dat is zowel voor ons als voor onze klanten heel fijn. Zij krijgen zo het beste van twee werelden.

Vertrouwen

We realiseren ons dat het niet niks is, om je klanten over te dragen aan iemand anders. Voor Elephant Design heeft het jaren geduurd om hun klantenkring op te bouwen. Het spreekt van vertrouwen om dat uit handen te geven aan een ander.

We danken Elephant Design dan ook voor hun vertrouwen in ons, en we kijken ernaar uit om hun (nu onze) klanten van onze service te voorzien en in de toekomst samen mooie projecten te realiseren.

Webdesign in Belgie

Wil je graag meer weten over deze overname, of wat wij voor jou kunnen betekenen?