Van "samen werken" naar samenwerken - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Van “samen werken” naar samenwerken

Na jarenlang samen gewerkt te hebben voor verschillende opdrachtgevers werd het tijd voor verandering.

“Cliff Demandt Multimedia Design” was voor velen een begrip in de regio. Met klanten door heel Limburg en ver daarbuiten, was het een bureau waar je terecht kon met al je online vraagstukken. Cliff startte in 2012 het bureau op en vestigde zijn eerste kantoor in Heerlen.

Webdesignbureau in Urmond

Na 3 jaar verhuisde zijn kantoor naar het Van der Valk Business Center in Urmond. Deze nieuwe locatie bevindt zich op een centrale plek in Zuid-Limburg, vlakbij de A2 met uitstekende verbindingen naar bijvoorbeeld: Roermond, Sittard, Maastricht, Heerlen en Beek.

ezgif.com-webp-to
webdesign bureau Limburg

Samenwerken

Om de hoeveelheid en complexiteit van de opdrachten te kunnen dragen huurde Cliff geregeld externe professionals in. Zo ook Joey Heuts, een webdeveloper uit Brunssum.

Joey heeft in de afgelopen jaren een hoop projecten voor én met Cliff mogen realiseren. De onderlinge samenwerking tussen hen voelde vertrouwd, waardoor ze uiteindelijk de stap hebben gezet om het roer om te gooien. De samenwerking is in januari 2020 verzegeld met de inschrijving van webmix. “Cliff Demandt Multimedia Design” vloeit hiermee voort in de nieuwe VOF.

De samenwerking zorgt ervoor dat we u vanaf destijds nog beter, sneller en met uitgebreide kennis van zaken kunnen helpen. Vol enthousiasme kijken we samen uit naar de toekomst.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.