Teamuitbreiding - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Teamuitbreiding

Goed nieuws! We gaan namelijk uitbreiden. En wat is er nou beter dan één nieuwe werknemer? Juist, twee nieuwe werknemers!

Ter uitbreiding van ons team hebben we de afgelopen maanden hard gezocht naar ervaren ontwikkelaars. Dit was – gezien de hoeveelheid en complexiteit van alle opdrachten – hard nodig.

Gezien de situatie rondom corona was het misschien niet de meest voor de hand liggende keuze, maar we houden wel van een uitdaging 😉

Ontwikkelaars in Limburg

Zoals ieder webdevelopment bureau in Limburg waarschijnlijk weet, is het vinden van betrouwbare, ervaren en gedreven developers niet makkelijk. Gelukkig hebben we middels ons netwerk toch twee ontwikkelaars gevonden die perfect aansloten bij onze wensen.

Sybren Janssen

Sybren is een oud klasgenoot van Joey en heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij een websitebouwer uit het zuiden van Limburg. Sybren beheerst PHP, javascript, HTML en CSS goed en staat ervoor open om nieuwe programmeertalen te leren. Naast zijn development skills weet Sybren ook wel raad met een spiegelreflexcamera.

Sybren spaart vinyl en houdt zich veel bezig met muziek, daarnaast bezoekt hij graag concerten en festivals. Oftewel: als het maar met muziek te maken heeft.

Julian Rohi

Julian werkte al enige tijd voor “Cliff Demandt Multimedia Design” als freelancer. Gezien de hoeveelheid opdrachten en uren die Julian voor Cliff uitvoerde voelde het als een logische stap om bij het bedrijf in te stappen.

Julian is opgeleid als designer en heeft hierna CMD gestudeerd in Maastricht. Mede hierdoor is Julian in staat om websites te ontwerpen en ontwikkelen als geen ander.

In zijn vrije tijd houdt Julian zich veel bezig met muziek, daarnaast heeft hij een voorliefde voor breakdance en is hij veel te vinden in de sportschool.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.