Website laten maken | uniek en op maat | 100% betrokken

Website laten maken

Website laten maken Limburg

Bij een website laten maken is maar één ding écht belangrijk: de allereerste indruk. Die kun je namelijk maar eenmaal maken. Wij snappen dat. Wij ontzorgen jou in het volledige proces. Van A tot Website.

Wanneer je een website laat maken bij webmix, ga je voor een maatwerk website. Een website die voldoet aan al jouw behoeften en aan die van je klanten. Door onze maatwerk website oplossingen ben je verzekerd van een onderscheidend webdesign waarin jouw ambities volledig tot zijn recht komen.

wordpress-api-koppelingen

Omdat elk bedrijf anders is, is ook elke professionele website anders. webmix uit Limburg heeft al vele maatwerk websites weten te maken, waardoor ons klantportfolio vol zit met klanten die dagelijks hun omzet zien vergroten en hun klanttevredenheid zien stijgen. Ook door webmix jouw website laten maken? Je zult er geen spijt van krijgen.

Net zoals dat we het webdesign voor jouw website niet willen overhaasten, vinden we het ook belangrijk dat je weet wat je van webmix kunt verwachten en wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarom vertellen we eens rustig wat er komt kijken bij een website laten maken in Limburg.

Bekijk hier ons webdevelopment proces

website laten maken Brunssum

Maatwerk website laten maken Limburg

Een goede website op maat gaat veel verder dan een in het oog springend webdesign. De eerste gebruikerservaring is cruciaal voor het aantrekken en behouden van nieuwe klanten. Precies daarom is een maatwerk website laten maken zo belangrijk: alles moet kloppen.

Het is niet alleen het uiterlijk van de website dat op jouw scherm moet verschijnen. Ook de navigatie, de structuur, de onderliggende code en de functionaliteiten moeten kloppen. Dit maakt van jouw website een professionele website. Kies dus daarom voor een website laten maken Limburg bij Webmix.

Webdesign gaat dan ook veel verder dan het opleveren van een website. Wij schitteren in innovatieve websites, maken unieke webshops en assisteren je op het gebied van branding en grafisch ontwerp. Wij zijn een match voor bedrijven die hun bedrijf online volledig tot hun recht willen laten komen. Wij ontwerpen dan ook uitsluitend maatwerk websites.

Natuurlijk heb je tijdens het volledige traject veel invloed op de website die je laat maken. Jij kent namelijk je eigen bedrijf als geen ander en jij bent de persoon die weet waar je bezoekers en klanten naar op zoek gaan. Jij snapt je doelgroep en wij snappen websites. Samen zijn we dus een uitstekende match!

Webdesign Limburg
Maatwerk Wordpress websites

Ons webdesign vindt met name plaats binnen WordPress. WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en zijn talrijke mogelijkheden en wij weten dan ook naadloos de juiste mogelijkheden aan jouw wensen te koppelen.

Vanuit ons kantoor in Limburg coördineren we het project en bieden we je advies op maat rondom organische content (afbeeldingen, video’s, teksten en meer) en bieden we je uitgebreide mogelijkheden om je website bij webmix te laten onderbrengen (hosten).

Wij vertalen jouw merk richting een brand design. Hierin zorgen we dat jouw tone of voice en jouw merk optimaal geprofileerd wordt binnen jouw maatwerk WordPress website. Een professionele website is namelijk niet alleen mooi, maar ook duurzaam en toekomstgericht.

website laten maken Limburg

Website laten maken
wat kun je verwachten?

We kunnen natuurlijk met allemaal dure termen als usability, PHP, cron-jobs, SQL en DNS gaan smijten om je te laten zien dat we superslimme mensen rond hebben lopen. Die hebben we ook rondlopen, maar dat doen we niet. Wat we wel doen? We luisteren naar wat jíj wilt en vertalen dat op onze eigen manier in een webdesign wat volledig aansluit op jouw wensen.

Bekijk hier ons webdesign proces

Dat wij daar vervolgens onderling gebruik maken van deze dure termen is natuurlijk fantastisch, maar daar heb jij in onze communicatie geen last van. Wij begeleiden je namelijk gedurende het hele traject op een manier die ervoor zorgt dat je begrijpt wat wij doen, waarom wij het doen en wat de reden is dat de maatwerk website die wij opleveren voor jou de beste website is.

Hierin gaan wij technische uitdagingen zeker niet uit de weg en bij webmix zijn we altijd op zoek naar complexe projecten die ons het gevoel geven iets gaafs te bouwen, samen met jou. Onze focus ligt dan ook op een webdesign waar we samen trots op kunnen zijn. Wij zijn geen webdesigners van twaalf in een dozijn, wij zijn een partner voor jouw organisatie.

Website stappenplan

Om tot een professionele website te komen, bestaat onze maatwerk oplossing uit een stappenplan dat wij volgen. We lichten dit stappenplan even nader toe.

Stap 1: Webdesign intake-gesprek

Wanneer je begint bij een website laten maken, vinden wij het altijd prettig om elkaar eerst te leren kennen. Dit kan natuurlijk in ons kantoor in Limburg, maar dit kan ook via een (video)call. Wil je liever dat we naar je toe komen? Geen probleem, wij doen het! In het intakegesprek gaan we uiteraard uitgebreid in op jouw wensen en onze mogelijkheden voor jouw nieuwe professionele website.

Stap 2: Functioneel ontwerp van jouw maatwerk website

Vervolgens is het de taak aan ons team in Limburg om jouw wensen te vertalen in een functioneel ontwerp waarin helder wordt welke elementen waar op je website terug te vinden zijn en hoe de structuur van je website wordt vormgegeven. Uiteraard houden we je op de hoogte en is er uitgebreid ruimte voor feedback en revisies.

Stap 3: Webdesign

Wanneer alles over en weer helder is, is het tijd om aan de slag te gaan! We gaan jouw wensen vertalen in een webdesign wat er aan de voorkant adembenemend mooi uit ziet en wat ervoor zorgt dat jouw bezoekers klanten zullen worden.

Stap 4: Maatwerk code voor maatwerk website

Nu de voorkant het visitekaartje is waar je van droomde, is het voor ons tijd om aan de achterkant met code en slimme toepassingen ervoor te zorgen dat je website net zo goed werkt als dat hij eruit ziet. Hierin komt onze trots en passie voor maatwerk websites pas écht volledig tot zijn recht en gaan we door het vuur om alle complexe uitdagingen voor jou te realiseren.

Stap 5: Puntjes op de ‘i’ en een feestje

Wanneer alles af is dan verwerken we in overleg met jou de laatste aanpassingen aan je maatwerk website. En dan? Dan is het tijd om samen een feestje te vieren. Want een professionele website live zetten die jou een trots gevoel geeft, is stiekem het leukste aan ons vak.

website laten maken in Limburg

Maatwerk, ook ná oplevering

Wanneer wij zeggen dat we een partner zijn, dan bedoelen we daarmee ook nádat de klus is afgerond. Een professionele website is toekomstbestendig, maar zelfs dan verandert de technologie zo razendsnel dat een professionele website op zijn tijd aan vernieuwing toe is.

Natuurlijk wil je als ondernemer of organisatie niet dagelijks bezig zijn met nieuwe innovatieve ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Daar heb je webmix voor! Zo hou jij tijd over voor belangrijke zaken zoals het focussen op je business of hou je tijd over voor leuke dingen.

Een website voor de toekomst!

Zo zorgen we in overleg met jou voor een website die ook in de toekomst voorzien blijft van de nieuwste online technologieën die jouw website moderne mogelijkheden bieden, we verouderde technieken vervangen en dat we je website doorontwikkelen.

Wij zijn ook ná oplevering van jouw maatwerk website een partner voor de toekomst.

Website laten maken in Limburg?
Neem vrijblijvend contact op!

Wil je ook een website laten maken in Limburg? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op. Pak die telefoon, stuur ons een bericht of maak een afspraak om samen eens rustig door je wensen en mogelijkheden te lopen. Een maatwerk website vraagt namelijk om meer dan kennis en kunde. Dat vraagt om wederzijds vertrouwen en een klik.

Je wilt namelijk dat jijzelf en je klanten in goede en betrouwbare handen zijn. Dat je ontzorgt wordt, gedurende het hele traject. Wij begrijpen de complexiteit van elk vraagstuk en denken daarin met je mee. Een maatwerk website laten maken lijkt misschien geen goedkope oplossing, maar vergis je niet: Een maatwerk website verdient zichzelf terug. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om een professionele website te laten maken.

Een maatwerk website laten maken levert in veel gevallen dus juist geld op, in plaats van dat het geld kost. Het is een investering die rendement moet opleveren, dat begrijpen wij als geen ander. En dat is precies de reden waarom je jouw website moet laten maken in Limburg, bij webmix.

We kijken uit naar je bericht, de koffie staat altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Gemiddeld duurt het ontwerpen, ontwikkelen en online plaatsen van een website 6 tot 8 weken. Dit is inclusief meerdere iteraties binnen het mockup-, ontwerp- en ontwikkeltraject.
De kosten voor het bouwen van een maatwerk website zijn afhankelijk van je wensen en de complexiteit van de website. Wanneer je een website laat maken, houd dan altijd rekening met een basisprijs van € 2.250,-.
De gemiddelde levensduur van een website is 4 à 5 jaar. Dat is echter volledig afhankelijk van de vooruitstrevendheid van je webdesign, de manier waarop je website door de jaren heen is onderhouden en de manier waarop de website is ontwikkeld. Tegenwoordig zijn websites beter bestemt voor de toekomst, bijvoorbeeld doordat responsive webdesign bij veel web ontwikkelaars een standaard procedure is geworden.
Het is erg belangrijk dat een website snel is. Wanneer je website traag is zullen mensen de website sneller verlaten. Door een korte laadtijd verhoogt de conversieratio van je website. Daarnaast moet je website gebruiksvriendelijk zijn, zodat bezoekers snappen waarvoor de website dient en hoe ze door de website kunnen navigeren. Ook is de optimalisatie voor zoekmachines als Google een belangrijke factor. Tot slot dient je website altijd beveiligd te zijn met een SSL certificaat.
Een goede website heeft een snelle laadtijd, is gebruiksvriendelijk, veilig, geoptimaliseerd voor mobiel en heeft een mooi en passend ontwerp. Een website van hoge kwaliteit dient niet alleen maar als informatiebron, maar ook als visitekaartje voor een bedrijf. Daarnaast herken je een goede website aan relevante inhoud.
Een website dient als informatiebron en visitekaartje voor al je (potentiële) klanten. Middels je website geef je een impressie van je bedrijf. Een goede website zal bijdragen aan het verkoopproces en het vergaren van nieuwe leads. Daarnaast kun je op een website producten en diensten aanbieden.