Realworks WordPress API-koppeling - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Realworks WordPress API-koppeling

Als je actief bent in de vastgoedwereld, zul je vast bekend zijn met Realworks; het vastgoedgegevenssysteem wordt door een groot gedeelte van de makelaarskantoren in Nederland gebruikt.

Je weet dus vast af van Realworks zelf – maar wist je ook dat je de gegevens uit Realworks rechtstreeks op je eigen website kunt tonen? Dit kan door middel van de Realworks API, en wij kunnen je helpen dit te realiseren!

Waarom Realworks aan je website koppelen?

Door gebruik te maken van de Realworks API, kunnen wij ervoor zorgen dat Realworks en je website rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren. Dit zorgt ervoor dat de vastgoedgegevens op je website altijd automatisch up-to-date zijn, zonder dat het een fulltime baan is om de website up-to-date te houden; dat doet de API voor je. Fijn voor jou én voor de gebruiker van je website!

De API kan dus gegevens uit het systeem ophalen en op de website plaatsen, maar het kan er ook voor zorgen dat gegevens uit de website naar het systeem gestuurd worden. Een voorbeeld: een potentiële klant is op zoek naar een gezinswoning in een rustige buurt met een tuin en parkeergelegenheid. Deze klant geeft dit aan op je website via een formulier. Dankzij de Realworks API kan deze informatie direct achter de schermen naar het Realworks-systeem worden gestuurd. Wanneer een woning die aan deze criteria voldoet beschikbaar komt, ontvangt de potentiële koper automatisch een mailtje: “Misschien is dit uw droomhuis!”

Hoe integreren wij de Realworks API op jouw website?

Wij nemen je het hele proces van de API-integratie uit handen. Maar we zorgen er niet alleen maar voor dat Realworks gekoppeld is aan je website: we zorgen er ook voor dat de data uit de koppeling op een gebruikersvriendelijke en mooie manier weergegeven wordt. De data uit de koppeling kunnen wij vormgeven zoals je wilt; zo past het altijd naadloos in het design van de website. Of je nu een nieuwe website wilt laten bouwen of je bestaande website wilt upgraden, wij kunnen je helpen.

Verder kunnen we een filtersysteem in de website inbouwen, zodat de gebruiker gemakkelijk het vastgoed kan filteren. Zo zorgen we ervoor dat de gebruiker zo efficiënt mogelijk de woning kan vinden die bij hen past!

Wij specialiseren ons op het gebied van WordPress-websites, maar als je website geen WordPress-website is, kun je zeker ook contact met ons opnemen. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Ook een Realworks API-koppeling op je website?

Vraag ons naar de mogelijkheden!