Webdesign Limburg - webmix uit Elsloo | Unieke websites

Webdesign bureau Limburg

Webdesign bureau Limburg

Webdesign Limburg betekent voor webmix een kwalitatief hoogwaardig webdesign dat zich kan meten met de hoogste internationale en nationale standaard op het gebied van webdesign, in combinatie met hart voor de regio Limburg.

Webmix zelf is diepgeworteld in het prachtige Limburg en zet zich voornamelijk op de kaart door toonaangevend webdesign voor Limburgse klanten (en klanten in de rest van Nederland en België) te realiseren.  Het voordeel van webdesign Limburg bij webmix is het combineren van lokale Limburgse service aan webdesign van het allerhoogste niveau.

webdesign limburg

Webdesign Limburg

Wanneer het gaat om webdesign, dan is het uiterlijke kenmerk van een website cruciaal. Wij snappen dat. Een webdesign geeft namelijk onmiddellijk een eerste indruk af. En die eerste indruk is ontzettend belangrijk.

Of we nu webdesign voor een klant in Limburg verzorgen, of met een nationaal of internationaal project bezig zijn. Webdesign vraagt altijd om maatwerk en precisie. Precisie in het design en precisie in de geboden oplossingen binnen het project.

We denken dan ook graag mee over regionale of lokale oplossingen, waardoor we jouw bedrijf of website online extra goed op de kaart kunnen zetten. Dit werkt niet alleen conversieverhogend, maar draagt ook bij aan een betere online vindbaarheid op zoekmachines als Google.

Bij webdesign in Limburg is er voor ons naast de techniek maar één ding écht belangrijk: dat je het design adembenemend mooi vindt. Of zoals we op zijn Limburgs zeggen: ’Een sjieke website!’

webdesign bureau Limburg

Waarom kiezen voor webdesign Limburg van webmix?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor webdesign van het Limburgse webmix. Niet in de laatste plaats omdat we een bedrijf zijn met een Limburgs webdesign hart. Gevestigd in Elsloo en daarmee een door en door Limburgs webdesign bureau.

Onze dienstverlening als Limburgs webdesign bureau is van zeer hoog niveau en kan zich meten met nationale en internationale webdesign bureau’s. Regelmatig wordt onze dienstverlening erkend door klanten die dankzij ons webdesign hun lokale en interlokale vindbaarheid en netwerk hebben verbeterd.

Omdat we zelf vanuit Limburg opereren kennen we de lokale Limburgse markt ook door en door. Dankzij ons uitgebreide netwerk van lokale ondernemers weten we ook wat zich allemaal afspeelt in de Limburgse regio.

Met een webdesign van webmix ben je verzekerd van een doeltreffend resultaat dat je bedrijf absoluut een paar stappen verder helpt richting vindbaarheid en succes.

webdesign Limburg webmix

Design van het Limburgse webmix – Succes gegarandeerd!

Wanneer je bij ons aanklopt voor webdesign dan zullen we eerst via een intakegesprek jouw unieke verhaal en behoefte in kaart brengen. Dit heeft er alles mee te maken dat webmix uitsluitend kiest voor maatwerkoplossingen. Dit betekent dan ook dat je vanuit ons geen standaard thema of standaardoplossing hoeft te verwachten. Wij geloven namelijk in maatwerk.

Op basis van dit intakegesprek en jouw unieke verhaal komen we tot een grafisch ontwerp. We kiezen voor maatwerkoplossing omdat we niet worden beperkt door techniek of standaard mogelijkheden. Zo kunnen we jouw boodschap perfect overbrengen aan de markten in Limburg of daarbuiten.

Nog een voordeel van webdesign Limburg is dat we jouw taal spreken. Ook wanneer je zelf niet zo handig bent met websites weten wij wat je bedoelt. We zijn pas tevreden wanneer jij dat bent en eerder stoppen wij niet. Webdesign Limburg via webmix is dan ook succes gegarandeerd!

Kom in contact

Maatwerk webdesign – Wat kun je verwachten?

Zoals gezegd beginnen we met een intakegesprek waarin we graag alles horen over je bedrijf, jouw visie, jouw wensen en de boodschap die je naar je bezoekers en klanten wilt uitdragen. Op basis van dit gesprek komen we met een voorstel. Dit intakegesprek kan zowel telefonisch als in levende lijve plaatsvinden, bij ons in het Limburgse Elsloo of bij jou op locatie.

Na de intake en bij het bevestigen van de opdracht beginnen we niet gelijk aan het webdesign. Dit heeft er alles mee te maken dat onze maatwerkoplossing niet uitsluitend bestaat in prachtige designs. Wij handelen graag op basis van inzichten en data. Hiervoor doen wij eerst een onderzoek. Vanuit een concurrentieanalyse bepalen we op welke aspecten van webdesign jouw onderscheidend vermogen ligt en waar er kansen te vinden zijn. Daarna gaan wij pas aan de slag met het design.

maatwerk website Limburg

Nu de grafische vormgeving kan beginnen, komen je dromen en ambities pas écht tot leven. Samen met jouw feedback en inzicht in je doelgroep in combinatie met onze kunde en expertise komen onze designers tot een uniek ontwerp. Uiteraard doen we dit volgens de meest recente innovatieve technieken om van jouw concept realiteit te maken.

Na een laatste feedbackronde en eventuele aanpassing ronden we vol trots het project af. Heb je nog behoefte aan verdere branding in de vorm van visitekaartjes, briefpapier of andere grafische uitingen? Dan gaan we dat voor jou natuurlijk regelen. Zo kun je direct in de regio Limburg aan de slag met je externe marketing, terwijl wij de laatste hand aan je design leggen. Da’s wel zo fijn!

Webdesign in regio Limburg

Voor diverse klanten uit Limburg hebben wij een webdesign ontworpen. Laat je inspireren door bedrijven uit de regio! Bekijk snel alle projecten bij jouw in de buurt.

Benieuwd naar alle projecten, zowel binnen als buiten Limburg?

Bekijk alle projecten

Ook kiezen voor webdesign Limburg van webmix?

Als je net als ons veel waarde hecht aan webdesign van de allerhoogste kwaliteit en behoefte hebt aan een betrokken partner, dan zit je uitstekend bij het Limburgse webmix. Wij zijn een webdesign bureau met een hart voor Limburgse ondernemingen en bieden daarbij een service die je alleen maar vindt bij een lokale partner.

Wacht dan ook niet langer en bel ons, stuur ons een bericht of kom eens langs voor ’n tas kóffie’ bij ons in het prachtige Limburgse ‘durpke’ Elsloo. Wij staan altijd klaar om met je mee te denken en samen tot een prachtig design te komen. We horen graag van je!

Veelgestelde vragen

Het ontwikkelen van een nieuwe website duurt doorgaans 6 tot 8 weken. Dit proces bestaat meestal uit wireframing, het maken van een ontwerp, het ontwikkelen van de website en het verwerken van feedback.
Webapplicaties worden in de vorm van een website aangeboden. Zo heeft een gebruiker alle voordelen van een standaard app, maar toch op het web. Een groot voordeel van webapplicaties is dat ze altijd en overal bereikbaar zijn, zonder dat je hiervoor een applicatie hoeft te installeren.
Wanneer je gebruik maakt van WordPress kun je ook producten en/of diensten op je website plaatsen. We spreken dan van een webshop, een online winkel. Met behulp van een betalingsgateway als Mollie kun je iDeal, PayPal en meer als betalingsmethoden toevoegen
Je website up-to-date houden doe je door updates uit te voeren. In systemen als Wordpress kun je dit eenvoudig aan de achterkant doen. Maak alvorens het uitvoeren van updates altijd een back-up van je website en database..
Inloggen op je WordPress website is heel eenvoudig. Wanneer je beschikt over een gebruikersnaam of e-mailadres dat is gekoppeld aan de website, type dan /wp-admin achter je domeinnaam. Bijvoorbeeld: www.mijnwebsite.nl/wp-admin. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt een mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.