Webdesign Luik | webmix: geen doorsnee bureau

Webdesign Luik

Webdesign Luik

Ook als ondernemer in Luik of omgeving, is het belangrijk om een aansprekende website te hebben. Als mensen geïnteresseerd zijn in jouw diensten of producten, dan zullen zij eerst op internet zoeken naar je bedrijf. Als je website er dan goed uitziet, dan is de kans groot dat je nieuwe klanten kunt ontvangen.

Ik wil een website laten maken

webdesign luik

Het webdesign vertelt jouw verhaal

Het design van je website is niet alleen belangrijk om een goede indruk te maken op je bezoekers. Er zit veel meer achter het webdesign. Het design vertelt het verhaal achter jouw bedrijf. Dat is ook het mooie van goed webdesign in Luik. Zonder jezelf persoonlijk te hoeven voorstellen, kunnen bezoekers al zien wie jij bent en wat jij hen te bieden hebt.

Je ziet, het ontwerpen van een website is lastiger dan je misschien denkt, er zit een hele strategie achter. Daarom doe je er goed aan om contact met Webmix op te nemen. Al vele klanten hebben wij blij gemaakt met een uitgekiende strategie voor hun webdesign.

Met Webmix kies je altijd voor webdesign in Luik op maat

Ieder mens en ieder bedrijf is verschillend en uniek. Daarom houden wij niet van standaard. Standaard is namelijk geen vorm van design, het is kopieerwerk. Daarom benadrukken wij, dat de standaard bij ons altijd webdesign op maat is. Wij houden een uitgebreid intakegesprek met jou, zodat wij goed inzicht in je wensen en eisen hebben en hierop baseren wij het ontwerp en design van de website.

webdesign luik

Webdesign in Luik

Kies je voor Webmix voor het ontwerp van je website, dan kies je voor professionaliteit en expertise. Daarom geven wij ook aan dat het design in Luik niet alles is, maar dat ook gebruiksvriendelijkheid net zo belangrijk moet zijn.

Dit kan soms uitdagend zijn, want sommige designs gaan niet goed samen met goede navigatie en gebruiksvriendelijkheid. Maar ook op dit gebied mag je vertrouwen in ons hebben. Wij gaan graag de uitdaging aan om naast je gewenste design óók een gebruiksvriendelijke website te ontwerpen.

Besteed je website in Luik uit aan Webmix

Wij ontwerpen onze website doorgaans in WordPress. Dit houdt in dat je ook zelf heel gemakkelijk je website kunt onderhouden en aanpassen. Mocht je dit toch niet wensen, dan kunnen wij ook de hosting en onderhoud van je website doen. Als je geen tijd hebt of je wilt je niet bezig houden met je website, vertrouw dan op onze expertise. Wij ontlasten je graag en houden je website altijd up-to-date.

webdesign luik
Buitengewoon Habets
Een gevestigde naam in een nieuw online jasje. Wij verzorgden het webdesign om hun diensten te communiceren in de juiste look & feel.
Webdesign Luik
Gilissen Advice Group
Advies op het gebied van Financiën en verzekeringen. Wij kregen de opdracht om voor Gilissen het webdesign en de ontwikkeling te doen. Een Dynamische website voor de splitsing in diensten.
Webdesign Luik
Genieten op 2 wielen
Voor Genieten op 2 wielen hebben wij het webdesign en de nieuwe website mogen verzorgen. Dit ten behoeve van de blogs met betrekking tot fietsroutes.
Bekijk project

Maatwerk webdesign Luik – Wat kun je verwachten?

Zoals gezegd beginnen we met een intakegesprek waarin we graag alles horen over je bedrijf, jouw visie, jouw wensen en de boodschap die je naar je bezoekers en klanten wilt uitdragen. Op basis van dit gesprek komen we met een voorstel. Dit intakegesprek kan zowel telefonisch als in levende lijve plaatsvinden, bij ons in het Limburgse Elsloo of bij jou op locatie in Luik.

 

Jouw onderscheidend vermogen in Luik

Na de intake en bij het bevestigen van de opdracht beginnen we niet gelijk aan het webdesign. Dit heeft er alles mee te maken dat onze maatwerkoplossing niet uitsluitend bestaat in prachtige designs. Wij handelen graag op basis van inzichten en data. Hiervoor doen wij eerst een onderzoek in Luik. Vanuit een concurrentieanalyse bepalen we op welke aspecten van webdesign jouw onderscheidend vermogen ligt en waar er kansen te vinden zijn voor jouw organisatie in Luik. Daarna gaan wij pas aan de slag met het design.

Grafisch webdesign Luik, met oog voor de toekomst

Nu de grafische vormgeving kan beginnen, komen je dromen en ambities pas écht tot leven. Samen met jouw feedback en inzicht in je doelgroep in Luik in combinatie met onze kunde en expertise komen onze designers tot een uniek ontwerp. Uiteraard doen we dit volgens de meest recente innovatieve technieken om van jouw concept realiteit te maken.

Na een laatste feedbackronde en eventuele aanpassing ronden we vol trots het project af. Heb je nog behoefte aan verdere branding van je organisatie in Luik in de vorm van visitekaartjes, briefpapier of andere grafische uitingen? Dan gaan we dat voor jou natuurlijk regelen, wij drukken dit immers allemaal zelf. Zo kun je direct in de regio Limburg aan de slag met je externe marketing vanuit Luik, terwijl wij de laatste hand aan je design leggen. Da’s wel zo fijn!

Ook kiezen voor webdesign Luik van webmix?

Als je net als ons veel waarde hecht aan webdesign van de allerhoogste kwaliteit en behoefte hebt aan een betrokken partner, dan zit je uitstekend bij het Limburgse webmix. Wij zijn een webdesign bureau voor Luik met een hart voor Limburgse ondernemingen en bieden daarbij een service die je alleen maar vindt bij een lokale partner.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.