Website laten maken Genk | uniek en op maat | webmix

Website laten maken Genk

Website laten maken Genk

Ben je ontevreden over de werking van je huidige website? Of heb je nog geen website, maar wil je als ondernemer wel een website laten maken? Klop dan eens aan bij Webmix. Wij zijn namelijk altijd in buurt en dragen graag ons steentje bij aan het succes van jouw website.

Ik wil een website laten maken

Website laten maken Genk

Laat een website maken in Genk met een prachtig design

Als het over jouw website gaat, dan is het design het eerste waar je aan denkt. Het design van je website vertelt veel over jouw onderneming. Uiteraard wil jij ook je huisstijl verwerkt hebben in het design van de website, zodat bezoekers jouw bedrijf hier al aan herkennen.

Wees daarom niet te zuinig om je wensen en eisen aan ons door te geven. Niet alleen jij wilt tevreden zijn over je website, wij willen zelf ook tevreden zijn over ons geleverde werk én dat jij ons werk waardeert. Maak daarom gerust een afspraak met ons.

Wat vind jij belangrijk aan jouw website?

Natuurlijk is het design en uiterlijk van je website belangrijk. Maar ook de gebruiksvriendelijkheid moet een grote rol spelen. Je kunt nog zo´n mooie website hebben, als je niet gemakkelijk navigeert, dan zegt het design niet veel meer.

Wij letten dus wel degelijk op jouw wensen, maar wij vertellen je ook wat er mogelijk is en wat niet. En reken er maar op, dat bij ons veel mogelijk is, wat je wensen ook zijn. Wij vinden het uitdagend om specifieke wensen te vervullen, dus laat ons weten wat jij belangrijk vindt aan je website in Genk.

Website laten maken Genk

Een website laten maken in Genk

Jouw website is vaak de eerste kennismaking van de potentiële klant met jouw onderneming. Het design en de navigatie spelen een leidende rol, maar ook de inhoud van je website en doet een link het ook als je hierop klikt? Achter een website zit een behoorlijk stukje techniek en wij hebben hiervoor de kennis in huis, zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken.

Optimale dienstverlening in Genk van Webmix

Bij Webmix kun je terecht voor een volledige dienstverlening rondom het laten maken en hosten van je website. Niet alleen maken wij voor jou een uiterst professionele website op maat, wij kunnen ook de hosting verzorgen en de implementatie van bepaalde tools en applicaties in je website.

Als jij een website in Genk wilt laten maken, neem dan contact met ons op. Wij komen bij je langs, maar je bent ook welkom in ons kantoor in Urmond. We gaan dan samen aan de slag met het ontwerp van je nieuwe website.

Deze klanten hebben al een website laten maken in de buurt van Genk

Website laten maken Genk
Klassiekemuziek.tv
Klassiekemuziek.tv is een naslag werk voor klassieke muziekstukken en componisten. Een gebruiksvriendelijke en moderne website.
Website laten maken Genk
Portokali
Portokali organiseert zeilvakanties. Wij hadden de eer om voor deze organisatie een website te ontwikkelen die dient als het startpunt van een droomvakantie.
Bekijk project
Website laten maken Genk
Q-monitor
Q-monitor, uit de buurt van Genk, verbind onderwijs en technologie. Wij mochten voor dit initiatief een nieuwe website ontwikkelen om het platform te promoten.

Webdesign Genk – maatwerk Wordpress designs

Ons webdesign voor klanten uit Genk vindt met name plaats binnen WordPress. WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en zijn talrijke mogelijkheden en wij weten dan ook naadloos de juiste mogelijkheden aan jouw wensen te koppelen

Vanuit ons kantoor in Urmond coördineren we het project en bieden we je advies op maat rondom organische content (afbeeldingen, video’s, teksten en meer) en bieden we je uitgebreide mogelijkheden om je website vanuit Genk bij webmix te laten onderbrengen (hosten).

Duurzaam brand design Genk

Wij vertalen jouw merk richting een brand design. Hierin zorgen we dat jouw tone of voice en jouw merk optimaal geprofileerd wordt binnen jouw maatwerk WordPress website. Een professionele website voor jouw bedrijf uit Genk is namelijk niet alleen mooi, maar ook duurzaam en toekomstgericht.

Een website laten maken in Genk is nog nooit zo makkelijk en interessant geweest.

Professionele websites Genk, ook ná oplevering

Wanneer wij zeggen dat we een regionale partner zijn, dan bedoelen we daarmee ook nádat de klus is afgerond. Een professionele website in Genk is toekomstbestendig, maar zelfs dan verandert de technologie zo razendsnel dat een professionele website op zijn tijd aan vernieuwing toe is.

Natuurlijk wil je als ondernemer of organisatie in Genk niet dagelijks bezig zijn met nieuwe innovatieve ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Daar heb je webmix voor! Zo hou jij tijd over voor belangrijke zaken zoals het focussen op je business of hou je tijd over voor leuke dingen.

Een toekomstige oplossing voor jouw website vanuit Genk

Zo zorgen we in overleg met jou voor een website die ook in de toekomst voorzien blijft van de nieuwste online technologieën die jouw website moderne mogelijkheden bieden, we verouderde technieken vervangen en dat we je website doorontwikkelen.

Wij zijn ook ná oplevering van jouw professionele website in Genk een partner voor de toekomst.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.