Webmix Project | Portokali | Zeilvakantie boeken | Online boekingsmodule

Portokali

Portokali organiseert complete zeilvakanties voor zowel ervaren als onervaren zeilers. Wij hadden de eer om voor deze mooie organisatie een website te ontwikkelen die dient als het startpunt van een droomvakantie. Bij wijze van voorpret.

Responsive Maatwerk Website voor Portokali, Almere Responsive Maatwerk Website voor Portokali, Almere iPad Portokali website webdesign

Zeilen zonder grenzen

Goed weer, prachtige kustplaatsen, heerlijk eten en ongekende gezelligheid. Daar staan de zeilvakanties van Portokali voor. Maar voordat je gaat zeilen, laten we je eerst een beetje (online) surfen. Om er alvast in te komen. Deze gebruikerservaring laat je kennismaken met Portokali’s zeilvakanties en helpt je om jouw droomvakantie uit te stippelen.

Webdesign Portokali macbook

Een frisse wind

Niemand boekt graag een (zeil)vakantie op een sombere website, toch? Dat dachten wij dus ook, en daarom kreeg de website van Portokali van ons een frisse en zomerse uitstraling met veel beeldmateriaal, en als ‘mast op het zeiljacht’: een gebruiksvriendelijke boekingsmodule.

Met ferme zeemansknopen zijn de verschillende zeiltypes, bestemmingen, vaargebieden en routes met elkaar verbonden. Dat maakt het voor jou als bezoeker heel eenvoudig om alle informatie over jouw toekomstige zeilvakantie te vergaren en een overwogen keuze maken voor het gebied dat je gaat bevaren.

Je proeft de gezelligheid

De huisstijl van de website is in samenwerking met het team van Portokali gerealiseerd. We hebben gebruikgemaakt van het prachtige beeldmateriaal dat de organisatie tot haar beschikking heeft, zodat je als bezoeker van de website meteen het vakantiegevoel krijgt. Daarnaast hebben we illustraties ontworpen met een nautisch karakter, om een vriendelijke sfeer op de website te creëren. Je proeft de gezelligheid en die smaakt naar meer!

We willen nu niet alles al verklappen, maar wel dit: hoe dieper je ‘kopje onder’ gaat op de website, des te dichter kom je bij het zeeleven. De illustraties geven niet alleen een bepaalde sfeer aan de website mee, maar nemen ook een informatieve rol in: geen zeilvakantie zonder wereldkaarten!

Responsive maatwerk website voor portokali almere

Gebruiksvriendelijk aan twee kanten

Een website heeft een ‘voorkant’ en een ‘achterkant’ (front-end en back-end). Gebruiksvriendelijkheid staat bij de website van Portokali hoog in het vaandel en dat hebben we mede weten te bereiken door de verschillende zeiltypes, bestemmingen, vaargebieden en routes met elkaar te verweven. Terwijl jij als bezoeker aan de ‘voorkant’ op eenvoudige wijze jouw droomvakantie kunt uitstippelen door de juiste informatie te ontvangen op het juiste moment, moet het team van Portokali aan de ‘achterkant’ de aangeboden reizen overzichtelijk kunnen aanmaken en mooi beeldmateriaal kunnen toevoegen.

De klant heeft de mogelijkheid om elke route dynamisch in kaart te brengen; dat kan kort en krachtig, of met veel tekst en afbeeldingen. Bij de website van Portokali hebben we aan beide kanten extra aandacht besteed aan de optimalisatie van deze gebruiksvriendelijkheid.

Ervaar het zelf

Een spetterende start

Voor de ultieme sfeerbeleving krijg je bij het bezoeken van de website meteen een video te zien. Deze is volledig geoptimaliseerd voor verschillende apparaten en schermresoluties. Zo kan elke bezoeker direct een voortvarende start maken bij het uitzoeken van zijn of haar zeilvakantie.

Mobiele optimalisatie

Elk onderdeel op de website is geschikt gemaakt voor weergave op verschillende mobiele apparaten, dus met het uitzoeken van je vakantie ben je niet gebonden aan je desktop thuis. Zo kun jij, vakantieganger, zelfs tijdens jouw zeilreis alvast je volgende route plannen.

Uitgelicht: Boekingsmodule

Geen enkele zeilreis is hetzelfde en de mogelijkheden zijn eindeloos. Desondanks hoeft het plannen van een reis voor bezoekers van de website van Portokali niet zo ingewikkeld te zijn. We hebben namelijk een boekingsmodule ontwikkeld, die de ‘aan elkaar geknoopte reizen’ overzichtelijk maakt en bezoekers stapsgewijs en gericht een vakantie laat uitkiezen. Omdat de keuze reuze en elke zeilreis weer anders is, kun je een offerte aanvragen, waarin je aangeeft wat jouw voorkeuren zijn. Wij wensen je een behouden vaart!

Portokali Zeilvakanties Review

Wij raden iedereen aan met webmix in zee te gaan!

Erg fijn bedrijf dat actief met je meedenkt om een zo goed mogelijk resultaat neer te kunnen zetten. Goed bereikbaar, doen wat er wordt afgesproken en zijn erg flexibel (en geduldig...😉). Webmix is van alle markten thuis en daardoor loopt het hele traject van A tot Z als een zonnetje. Zowel qua design, technische know-how, ontwerp en klantervaring wordt er volop meegedacht en wordt er alles aan gedaan om een zo goed mogelijk eindproduct neer te zetten. Erg fijn.

Wil jij ook met ons in zee?

Wij zetten graag alle zeilen bij om jouw droom website tot een succes te maken.