AFAS WordPress API-koppeling - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

AFAS WordPress API-koppeling

AFAS wordt door veel bedrijven gebruikt om allerlei bedrijfsprocessen te automatiseren, van boekhouding tot recruitment en van loonstroken tot facturen. Als je bedrijf daarnaast een website heeft, zul je vast informatie uit je website nodig hebben voor in AFAS, of informatie uit AFAS op je website willen plaatsen. Handmatig is dat een repetitief en tijdrovend proces.

Gelukkig kan het overzetten van die informatie ook automatisch: met een AFAS API-koppeling.

Waarom AFAS aan je website koppelen?

Een AFAS API-koppeling zorgt ervoor dat AFAS en je website kunnen communiceren en gegevens uit kunnen wisselen. De gegevens die je van het ene naar het andere systeem wil overzetten, worden periodiek automatisch gesynchroniseerd. Daardoor blijven beide systemen up-to-date, maar hoef jij je alleen maar op het beheer van AFAS te richten.

Een voorbeeld: je hebt een webshop. Je houdt je boekhouding bij in AFAS. Met een API-koppeling tussen de twee systemen wordt de boekhouding automatisch bijgewerkt als er in de webshop iets verkocht wordt.

Nog een voorbeeld: je bent een HR-medewerker. Met een AFAS API-koppeling kan het recruitmentproces er zo uitzien:

  • Je maakt in AFAS een vacature aan, die automatisch op de website wordt geplaatst.
  • Reacties op de vacature worden automatisch in AFAS geplaatst.
  • Als het sollicitatieproces is doorlopen en de vacature is vervuld, dan wordt de vacature ook meteen van de website af gehaald.

Hoe integreren wij de AFAS API-koppeling op jouw WordPress-website?

Wij kunnen de volledige integratie voor je regelen. Gegevens die vanuit AFAS op je website geplaatst worden, worden gebruiksvriendelijk vormgegeven op een manier die bij jouw website past.

Meer API-koppelingen

AFAS is zeker niet de enige API-koppeling waar we ervaring mee hebben. Hier vind je meer API-koppelingen die wij kunnen bouwen.

Maar als jouw gewenste koppeling er niet tussen staat, kun je zeker alsnog contact met ons opnemen. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Ook een AFAS API-koppeling op je WordPress-website?

Vraag ons naar de mogelijkheden!