WordPress API-koppelingen - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

WordPress API-koppelingen

Het up-to-date houden van een website kan een tijdrovende aangelegenheid zijn. Zeker als je aanbod voortdurend verandert. Dan moet je vliegensvlug op al die veranderingen kunnen inspelen en voordat je het weet, besteed je meer tijd aan het bijwerken van de website dan je lief is. Maar je wilt óók niet dat mensen enthousiast worden over iets wat ze op je website gezien hebben – een product, een vacature, een huis – terwijl datgene in werkelijkheid niet meer beschikbaar is.

API-koppelingen

Als het voor jou een fulltime baan is om je website up-to-date te houden, is dat een probleem. Gelukkig zijn problemen er om opgelost te worden, en ook voor dit probleem is er een oplossing: API-koppelingen.

Wat is een API-koppeling?

“API” staat voor “Application Programming Interface”. Heel simpel gezegd is het een soort brug tussen je website en een ander programma. Het zorgt ervoor dat de twee systemen gegevens met elkaar kunnen uitwisselen. Hierdoor hoef jij de gegevens uit het ene systeem niet handmatig naar het andere systeem over te zetten. Handig voor jou én voor de bezoekers van je website, want dat betekent dat je website altijd klopt met je andere systeem.

Hoe maken wij API-koppelingen op jouw website?

Wij nemen je het hele proces van de API-integratie uit handen. Maar we zorgen er niet alleen maar voor dat er een ander programma gekoppeld wordt aan je website: we zorgen er ook voor dat de data uit de koppeling op een gebruikersvriendelijke en mooie manier weergegeven wordt. De data uit de koppeling kunnen wij vormgeven zoals je wilt; zo past het altijd naadloos in het design van de website. Of je nu een nieuwe website wilt laten bouwen of je bestaande website wilt upgraden, wij kunnen je helpen.

Hieronder hebben we opgesomd met welke systemen we ervaring hebben. We zijn altijd bezig met leren, dus de lijst wordt constant uitgebreid. De “ingekleurde” knoppen verwijzen naar artikelen over de desbetreffende systemen; als een knop alleen een outline heeft, dan zijn we nog bezig met het schrijven van een artikel over dat systeem (maar we bieden zeker webdevelopment aan op dat gebied!)

Maar ook als jouw gewenste systeem hier niet tussen staat, kun je alsnog contact met ons opnemen! We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw website.

API-koppelingen voor vacaturewebsites

Jobrock
Catsone
Bullhorn

API-koppelingen voor vastgoedwebsites

Financiële systemen

Twikey
Exact

API-koppelingen voor auto-occasion-websites

Hexon
Wheelerdelta

API-koppelingen voor boekhouding / administratie

Salonized
Exact

Koppelingen met e-mailsoftware

Laposta

Ook een maatwerk API-koppeling op je WordPress website?

Wij denken graag met je mee en zoeken uit wat voor jouw website mogelijk is.