Kolibri WordPress API-koppeling - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Kolibri WordPress API-koppeling

Kolibri is een CRM dat specifiek voor makelaars gemaakt is. De software draait om het aanbod dat jij hebt, en de mensen die bij dat aanbod betrokken zijn. Kolibri helpt je om dat te organiseren.

Kolibri en je website

Het aanbod dat je organiseert in Kolibri blijft meestal niet in Kolibri. Vaak wil je dat aanbod op je website hebben staan, zodat potentiële klanten het kunnen zien.

Handmatig de objecten overzetten naar je website is natuurlijk een tijdrovende klus – zeker als je het aanbod op je website kloppend wilt houden met het aanbod dat je in Kolibri hebt staan. Gelukkig is er een manier om het aanbod uit Kolibri automatisch op je website te plaatsen: door middel van een API-koppeling.

Kolibri aan je website koppelen

Een API-koppeling zorgt ervoor dat je website en Kolibri automatisch gegevens kunnen uitwisselen. Zo blijft het aanbod dat op je website staat kloppend met wat je in Kolibri hebt staan. Ook wijzigingen die je in Kolibri maakt, worden automatisch op de website doorgevoerd.

Er kunnen ook gegevens vanuit de website naar Kolibri gestuurd worden. Als een potentiële klant op de website aangeeft interesse te hebben in een woning, dan kan deze persoon in Kolibri gekoppeld worden aan die woning als potentiële koper.

Hoe integreren wij de Kolibri API-koppeling op jouw website?

De API-koppeling met Kolibri zorgt ervoor dat we de gegevens op je website maatwerk kunnen weergeven. Hierdoor kun je zelf kiezen welke gegevens op je website komen te staan en hoe ze vormgegeven zijn. Hierdoor past het naadloos in de huisstijl van je website. Dit geldt voor bestaande websites én nieuwe websites.

Meer API-koppelingen

We werken met meer API-koppelingen dan Kolibri. Hier vind je meer API-koppelingen die wij op jouw website kunnen integreren. (Maar ook als jouw gewenste koppeling er niet tussen staat, kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden!)

Ook een maatwerk Kolibri API-koppeling op je WordPress website?

Vraag ons naar de mogelijkheden!