Spotler WordPress API-koppeling - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Spotler WordPress API-koppeling

Spotler is een toolbox voor e-mailmarketing en de taken die daarbij komen kijken. Bijvoorbeeld het opstellen van nieuwsbrieven, automatische campagnes, en gepersonaliseerde mails die relevant zijn voor je verschillende doelgroepen.

Spotler en je website

Als je een website hebt voor je bedrijf, is het handig om die website aan Spotler te koppelen. Zo kunnen gebruikers zich bijvoorbeeld via je website inschrijven voor je nieuwsbrief. In het geval van een webshop kun je mails versturen waarin je producten uitgelicht worden, of mails versturen op basis van het koopgedrag van gebruikers.

En dat is helemaal niet ingewikkeld. Je kunt hiervoor gebruik maken van een API-koppeling.

Spotler koppelen aan je website

Met een API-koppeling kunnen Spotler en je website automatisch gegevens met elkaar uitwisselen. Zo kun je functionaliteiten van Spotler in WordPress gebruiken (bijvoorbeeld het maken van formulieren/enquêtes in Spotler en die dan op je website plaatsen) of gegevens van je website in Spotler gebruiken (bijvoorbeeld de gebruikers die zich via de website inschrijven voor de nieuwsbrief automatisch toevoegen aan je mailinglijst in Spotler, of het inspelen op het koopgedrag van je klanten als je een webshop hebt).

Hoe integreren wij de Spotler API-koppeling op jouw website?

We kunnen Spotler integreren op bestaande én nieuwe websites. Daarbij nemen we je het volledige proces uit handen.

Meer API-koppelingen

Heb je naast Spotler nog een ander systeem dat je wilt laten communiceren met je website? Hier vind je andere API-koppelingen waar we ervaring mee hebben.

Ook een Spotler API-koppeling op je website?

Vraag ons naar de mogelijkheden!