Carerix WordPress ATS-koppeling - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Carerix WordPress ATS-koppeling

Wanneer je een vacaturewebsite wilt laten ontwikkelen, is het meestal noodzakelijk om deze te integreren met een ATS-systeem (Applicant Tracking System). Het doel van deze integratie is om je wervingsproces te optimaliseren en te automatiseren. Door de koppeling kunnen je website en het ATS direct met elkaar communiceren, waardoor beide systemen altijd actueel zijn, zonder dat dit extra tijd en moeite van jou vereist.

Wij specialiseren ons in het maken van ATS-koppelingen op WordPress-websites. Eén van de ATS-systemen waar we ervaring mee hebben, is Carerix.

Waarom Carerix aan je website koppelen?

Door Carerix te integreren met je website, worden vacatures automatisch gesynchroniseerd vanuit je databank naar je website. Wanneer er vervolgens reacties op de vacatures op je website binnenkomen, worden deze sollicitanten automatisch toegevoegd aan je ATS. Hierdoor hoef je je alleen te richten op het beheer van je ATS, terwijl de koppeling ervoor zorgt dat je website automatisch up-to-date blijft.

Deze integratie zorgt ervoor dat je niet handmatig van gegevens van systeem naar systeem over hoeft te zetten. De informatie op je website klopt altijd met die in je ATS, waardoor toekomstige sollicitanten altijd kunnen reageren op vacatures die actueel zijn.

Hoe integreren wij de Carerix ATS op jouw WordPress-website?

Wij nemen je het volledige proces uit handen. En we zorgen er niet alleen maar voor dat Carerix aan je website gekoppeld is; we zorgen er ook voor dat de data uit de koppeling gebruikersvriendelijk en mooi op je website weergegeven wordt. Of je nu een nieuwe website wilt laten bouwen of je bestaande website wilt upgraden.

Meer ATS-koppelingen

Carerix is zeker niet de enige ATS-koppeling waar we ervaring mee hebben. Naast Carerix kunnen we ook deze ATS-systemen aan je website koppelen:

Maar als jouw gewenste koppeling hier niet tussen staat, kun je zeker alsnog contact met ons opnemen! We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Ook een Carerix ATS-koppeling op je website?

Vraag ons naar de mogelijkheden!