Ubeeo WordPress ATS-koppeling - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Ubeeo WordPress ATS-koppeling

Aan het maken van een vacaturewebsite komt meestal een ATS-koppeling te pas. Hierbij wordt je website gekoppeld aan een Applicant Tracking System. Deze koppeling helpt met het optimaliseren en automatiseren van je wervingsproces – je website en je ATS kunnen zo namelijk rechtstreeks met elkaar communiceren. Zo blijven beide systemen altijd up-to-date, zonder dat jij er tijd in hoeft te steken.

Wij zijn experts op het gebied van WordPress-websites en hebben ervaring met heel wat ATS-koppelingen. Eén van de ATS-systemen waar we veel van weten, is Ubeeo.

Waarom Ubeeo aan je website koppelen?

Door Ubeeo te koppelen aan je website, worden vacatures automatisch gesynchroniseerd met je website. Wanneer er reacties op je vacatures op de website binnenkomen, worden deze sollicitanten ook automatisch toegevoegd aan je ATS. Hierdoor hoef je je alleen te concentreren op het beheer van je ATS, terwijl de koppeling ervoor zorgt dat je website altijd up-to-date blijft.

Deze koppeling minimaliseert de tijd die je besteedt aan het handmatig overzetten van gegevens tussen verschillende systemen. De gegevens op je website zijn te allen tijde up-to-date en kloppend met je ATS, waardoor toekomstige sollicitanten altijd kunnen solliciteren op actuele vacatures.

Hoe integreren wij de Ubeeo ATS op jouw WordPress-website?

Wij zorgen ervoor dat Ubeeo aan je website gekoppeld wordt. Verder kunnen we er ook voor zorgen dat de data uit de koppeling op een mooie en gebruikersvriendelijke manier weergegeven wordt op je website. Dit kan voor nieuwe én voor bestaande websites.

Meer ATS-koppelingen

Ubeeo is zeker niet de enige ATS-koppeling waar we ervaring mee hebben. Naast Ubeeo zijn we ook bekend met de volgende ATS-koppelingen:

Maar ook als jouw gewenste koppeling niet in dit lijstje staat, kun je zeker contact met ons opnemen! We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Ook een Ubeeo ATS-koppeling op je website?

Vraag ons naar de mogelijkheden!