Mobilox WordPress API-koppeling - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Mobilox WordPress API-koppeling

In de mobiliteitsbranche heb je te maken met een aanbod dat voortdurend verandert. In veel gevallen wordt dat aanbod bijgehouden in een voorraadsysteem, zoals Mobilox.

Mobilox ondersteunt het hele verkoopproces, van adverteren tot offertes tot facturen en meer. Als je je aanbod ook op je website wilt plaatsen, dan kan Mobilox ook aan je website gekoppeld worden. Zo wordt je voorraad automatisch op je website geplaatst vanuit Mobilox. De voorraad die op je website staat is dan altijd up-to-date met wat er in Mobilox staat. Zo is het voor jou geen extra werk om de voorraad handmatig op je website te zetten.

Mobilox aan je website koppelen

Je kunt Mobilox op een aantal verschillende manieren aan je website koppelen. Wij raden aan om dat met behulp van een API-koppeling te doen. Zo heb je volledige controle over hoe de voorraad op je website getoond wordt. (Hier vind je meer over de voordelen die een API-koppeling biedt tegenover andere oplossingen.)

De API-koppeling zorgt ervoor dat Mobilox en je website gegevens uit kunnen wisselen. Die gegevens worden periodiek automatisch gesynchroniseerd.

Als je bijvoorbeeld een voertuig toevoegt in Mobilox, dan wordt dat voertuig automatisch op de website getoond. Als dat voertuig op je website of op een ander platform verkocht wordt, dan wordt het voertuig automatisch van de website af gehaald. Zo kunnen toekomstige klanten altijd voor voertuigen shoppen binnen een aanbod dat up-to-date is, en komen ze nooit voor verrassingen te staan als een voertuig wel nog op de website stond maar niet meer beschikbaar is.

Hoe integreren wij de Mobilox API-koppeling op jouw website?

Wij zorgen ervoor dat Mobilox aan je website gekoppeld wordt, en dat je voorraad mooi op je website getoond wordt in passende vormgeving.

Meer API-koppelingen

We hebben ervaring met meer API-koppelingen dan Mobilox. Hier vind je meer API-koppelingen die wij op jouw website kunnen integreren. (Maar ook als jouw gewenste koppeling er niet tussen staat, kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden!)

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.