Wordpress hosting zonder gedoe | Hoe wij ons onderscheiden - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

WordPress hosting zonder gedoe | Hoe wij ons onderscheiden

Voor veel ondernemers is een goed werkende website essentieel en dan is niets zo vervelend als een trage website en technische storingen. Wanneer ook nog eens de klantenservice van de hostingprovider vrijwel onbereikbaar is en de technische kennis te wensen overlaat, ben je het al snel zat.

Krijg je van je hostingprovider niet de kwaliteit en support die je verdient? Zet hem dan maar op z'n nummer (dat wil zeggen: accepteer niet langer dat jij slechts als nummer wordt gezien) en kom bij webmix. Bij webmix hechten we enorm veel waarde aan klanttevredenheid en geloven we in een persoonlijke band met onze klanten. We communiceren altijd transparant en in begrijpelijke taal, zijn goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar om je op technisch gebied volledig te ontzorgen.

Op zoek naar een hostingprovider met razendsnelle responstijd? Welkom aan boord!

Heb jij schoon genoeg van de nalatige klantenservice van jouw (web)hostingprovider? Of is jouw WordPress-website traag en verouderd? Bij webmix heten we je van harte welkom. We nemen je WordPress-website en/of webshop van je oude hostingprovider over en doen er alles aan om je website – voor zover mogelijk – op technisch gebied volledig up-to-date te brengen. Heb je nog geen website of webshop, of wil je graag een nieuwe? Ook dan ben je bij webmix aan het juiste adres.

Je website verhuizen?

Je website laten verhuizen door webmix is heel eenvoudig. Stuur ons de (inlog)gegevens van je huidige hostingprovider en wij regelen de rest. Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan verder!

Website laten verhuizen

Overzetten van WordPress-bestanden en SQL-database

Allereerst kopiëren we de benodigde bestanden van de te verhuizen WordPress-website naar onze eigen hostingomgeving. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat tijdens de migratie iets verloren gaat en je website blijft bij de oude hostingprovider actief en onaangetast. Je hebt dus geen downtime en al je bestanden zoals afbeeldingen en teksten blijven behouden.

E-mailsynchronisatie

Daarna synchroniseren we je al je e-mailadressen die met je domeinnaam zijn verbonden naar de nieuwe hostingomgeving. Zo loop je geen belangrijke berichten mis en hoef je ook niemand op de hoogte te stellen van een nieuw e-mailadres, gewoon omdat het oude blijft behouden. Weer een zorg minder.

Verhuizen van je domeinnaam

Wanneer alle bestanden veilig zijn overgenomen, verhuizen we je domeinnaam naar onze server. Het kan een aantal uren duren voordat die verhuizing wereldwijd staat geregistreerd, maar je website zal altijd bereikbaar zijn. Na de verhuizing synchroniseren we opnieuw je e-mail, zodat berichten die gedurende de verhuizing zijn binnengekomen niet verloren gaan.

Instellen van de e-mail

Na de verhuizingen ontvang je van ons nieuwe en veilige inloggegevens voor de e-mail en volledige instructies voor het instellen van je e-mail op verschillende apparaten en applicaties. Lukt het allemaal niet zo goed en heb je hulp nodig? We kijken graag met je mee via Splashtop. Kortom, we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Website-optimalisatie

Na de overname optimaliseren we je website, zodat deze weer bij de tijd, veilig en razendsnel is. Je website wordt regelmatig onderhouden en gemonitord. Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar alle technische zaken en je verder kunt met de dingen die er voor jou toe doen. Meer informatie over het optimaliseren van je website kun je vinden in ons artikel over website optimalisatie.

WordPress-abonnement

Ons WordPress-abonnement is alomvattend. Het zou kunnen dat je iets meer betaalt dan bij je huidige hostingprovider, maar dan héb je ook wat. Zo geven we je de garantie dat je website altijd razendsnel, up-to-date en veilig is. Daarnaast krijg je persoonlijke support bij al je technische vraagstukken. Wat je allemaal krijgt voor het afnemen van een WordPress-abonnement bij webmix, lees je uitgebreid in ons artikel: WordPress hosting en onderhoud. Met dit abonnement maken wij het verschil.

Website laten maken door webmix

Nieuwe WordPress-website?

Ben je toe aan een nieuwe WordPress-website of webshop? Ons team bestaat uit innovatieve webdesigners en webbouwers, die staan te trappelen om jouw website op maat tot een succes te maken en openstaan voor elke technische uitdaging. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wil je eindelijk een (web)hostingprovider die wél bereikbaar is?

Dat begrijpen we maar al te goed. Want naast klantenbinding, inlevingsvermogen, passie, kwaliteit en service staat een goede bereikbaarheid bij ons hoog in het vaandel.