Webhosting Limburg - Hosting door webmix

Hosting Limburg

webmix zorgt voor razendsnelle en veilige webhosting, geoptimaliseerd voor WordPress-websites, -webshops en -applicaties. Inclusief supersnelle support, ook buiten kantooruren.

Wij nemen je alles uit handen, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Bij webhosting stellen wij een omgeving op in onze server waar jouw website schrijfruimte en dataverkeer heeft. Wij zorgen voor het technische onderhoud van je website en houden alles up-to-date.

Als wij je hostingpartij zijn, hoef je je dus niet meer bezig te houden met de hosting van je website. Dus jij hebt tijd om te gaan doen waar je goed in bent – en/of om op vakantie te gaan.

Wordpress Website met website onderhoud
Hosting Limburg
hosting Limburg

Het webmix pakket

  • Een volledig geoptimaliseerd platform
  • Telefonisch bereikbaar
  • Iedere dag support tot 22.30 uur
  • Automatisch minimaal 4 dagelijkse backups van alles
  • Onbeperkt e-mailaccounts en dataverkeer

  • SSL certificaat
  • Premium malware- en virusbescherming
  • Premium LiteSpeed caching
  • Professionele SpamExperts spamfilter
  • Proactieve monitoring met verbetersuggesties

Zo doen we dat

Door onze jarenlange ervaring met webhosting hebben we een super solide serverconfiguratie en -infrastructuur, gericht op WordPress-websites. Hierdoor zijn onze websites bijna nooit offline en hebben we altijd voldoende back-ups, resources en bandbreedte ter beschikking.

We monitoren onze systemen 24/7 op kwetsbaarheden en we zorgen ervoor dat alle sites optimaal presteren. Buiten het hosten van de website, ondersteunen we je ook bij het configureren van bijvoorbeeld e-mail en andere relevante zaken.

Performance en service zijn onze middle names. We hechten veel waarde aan onze bereikbaarheid en responstijd. Want we weten hoe vervelend het is als de support onbereikbaar is, terwijl je met een dringende vraag zit.

Stap 2: The need for speed

We optimaliseren je nieuwe of bestaande website zodat deze op topsnelheid presteert in onze omgeving. Dit is prettig voor je bezoeker én voor Google – twee vliegen in één klap, dus. We doen dit door caching toe te passen, scripts samen te voegen en afbeeldingen te comprimeren.

Middel 15@2x

Stap 2: The need for speed

We optimaliseren je nieuwe of bestaande website zodat deze op topsnelheid presteert in onze omgeving. Dit is prettig voor je bezoeker én voor Google – twee vliegen in één klap, dus. We doen dit door caching toe te passen, scripts samen te voegen en afbeeldingen te comprimeren.

Stap 4: Support

Ons in-house team van professionals staat iedere dag voor je klaar. We geven je uitgebreid en snel antwoord op al je vragen over webhosting, zelfs in het weekend!

support

Stap 4: Support

Ons in-house team van professionals staat iedere dag voor je klaar. We geven je uitgebreid en snel antwoord op al je vragen over webhosting, zelfs in het weekend!

Jouw website bij ons hosten?

Wij zijn van de partij! We hebben alleen de inloggegevens van je huidige provider nodig. Wij regelen de verhuizing en zorgen ervoor dat je website voor je bezoekers bereikbaar is én blijft!

Veelgestelde vragen

Webhosting is het huren van een stukje schijfruimte en CPU op een server. Deze server is continu verbonden met het internet. Op deze server plaats je alle noodzakelijke bestanden van je website. Door je website te hosten kunnen bezoekers deze online bekijken. Meestal zit er bij je hosting ook e-mail, waardoor je vanuit je domeinnaam/website kunt mailen.
Een Secure Socket Layer (SSL) certificaat is een bestand dat de gegevens van bezoekers van een website beveiligd. SSL versleuteld gegevens die enkel door de ontvanger en verzender kunnen worden ontcijferd. Mochten gegevens door een derde partij worden onderschept dan kan deze ze niet lezen.
Het onderhouden van een Wordpress website is belangrijk voor de snelheid en veiligheid van je website. Voer daarom op regelmatige basis updates uit. Maak voor het uitvoeren van updates altijd een back-up van je website, want het kan gebeuren dat updates je website kapot maken. Ben je bang dat er iets kapot gaat? Laat dan een erkend webbureau het onderhoud uitvoeren.
De snelheid (laadtijd) van je website hangt af van diverse factoren. Een van deze factoren is de CPU/rekenkracht van je server, in combinatie met het geheugen. Is je website traag? Overweeg dan om over te stappen naar een andere hosting partij of hosting pakket. Verder speelt de bestandsgrootte van je afbeeldingen en video's vaak een grote rol. Probeer deze zo klein mogelijk te houden, zonder kwaliteitsverlies. Verder speelt de code waaruit je website is opgebouwd een belangrijke rol.
Het Domein Name System (DNS) bepaalt waar alle zaken omtrent je website te vinden zijn. Vaak moet je deze wijzigen als je gebruik gaat maken van externe diensten, bijvoorbeeld je bedrijfs e-mail via Office 365 laten verlopen. Je kunt deze meestal wijzigen in het klantenpanel van je hostingpartij, onder het kopje 'DNS wijzigen'.
Voor het verhuizen van je website kun je bij je huidige hostingpartij een verhuiscode aanvragen. Deze kun je in veel gevallen terugvinden in je klantenpanel. Indien je hier geen toegang tot hebt kun je contact opnemen met je hostingpartij. De verhuiscode stuur je vervolgens naar je nieuwe provider.
Het maken van back-ups is erg belangrijk voor de veiligheid van je website. Hiervoor kun je gebruik maken van Wordpress plugins. Het is echter aanbevolen om een hostingpartij te zoeken die automatisch back-ups voor je maakt, dit om opslagruimte te besparen.