WordPress Beveiliging - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hostingwebmix – Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hostingWordPress Beveiliging - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Wij regelen dat jouw WordPress beveiliging helemaal in orde is!

Inbegrepen in ons Premium Managed Webhosting abonnement is het technisch onderhouden van jouw WordPress website. Het beveiligen en monitoren staat centraal binnen onze dienstverlening.

Doe onze gratis beveiligingsaudit

Een van onze ontwikkelaars neemt gratis je website onder de loep en doet aanbevelingen om je website veiliger te maken.

Monitoring

We monitoren 24/7 op verdachte activiteit en houden in de gaten of er kwetsbaarheden aanwezig zijn op jouw website middels optimaal ingerichte tooling op serverniveau. Denk dan aan Patchman, Immunify 360, UptimeRobot en Let’s Encrypt SSL. We detecteren proactief malware en kwetsbaarheden, en voorkomen hiermee problemen, of lossen ze op, voordat je hier iets van zult merken. Zo zorgen we ervoor dat je website ten alle tijden online blijft en naar behoren functioneert.

WordPress updates

In de basis begint het met het periodiek uitvoeren van de beschikbare updates aan de website. Wij doen dit bewust manueel en steken hier voldoende tijd in, puur om te voorkomen dat automatische updates de website stuk maken. We zorgen dat de beschikbare WordPress- en plugin updates worden geïnstalleerd en gecontroleerd. Na het updaten van de website lopen we deze handmatig door en controleren we of de doorgevoerde WordPress updates zaken kapot hebben gemaakt. Mocht dit het geval zijn, dan repareren we deze onder garantie. 

Vervolgens schieten we een of meerdere formulieren op de website in, en monitoren pro-actief of deze worden ontvangen. Ontvangen we geen terugkoppeling, dan nemen we contact op om te vragen of de e-mails vanaf de website binnen zijn gekomen.

hosting beveiliging

Brute force protectie

Geen zorgen door geoptimaliseerde server-side beveiliging. 

Uitgaande spamfilter

Uitgaande e-mail controle ter voorkoming van spam en reputatieverlies. 

WordPress up to date

Wij voorzien in het manueel doorvoeren van updates voor core en plugins.

24/7 Monitoring

Continue monitoring van uptime en serverprocessen.

Frequente back-ups

Altijd een backup voorhanden, minimaal 3 per dag.

Optimaal bereikbaar

U kunt onze experts telefonisch bereiken, we denken graag mee.

Onze pakketten

Professional managed webhosting

€ 71,50 per maand.

Hosting, onderhoud, support en extra resources

Voor grotere complexe websites en webshops.

Inclusief 1 domeinnaam, e-mail en SSL, extra support en technisch onderhoud.

Dedicated managed webhosting

vanaf € 199,- per maand.

(managed) VPS – maatwerk configuratie

Voor hosting met hogere specificaties op een afgeschermde privé omgeving .

Maatwerk samenstelling qua CPU, RAM en verdere specificaties.

Heb je specifieke vragen? Stel ze hier

Liever persoonlijk advies?

Heb je liever persoonlijk advies? Kom in contact met ons of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Nog meer website optimalisaties

Middels andere optimalisaties zorgen we voor een optimale presentatie en prestatie. We richten caching in zodat de website zeer snel presteert. Hiermee voorkomen we ook piekbelasting van de server: win-win dus. Daarnaast worden afbeeldingen geconverteerd naar het “webP” formaat. Dit is minder zwaar om te laden, met wederom voordelen qua laadtijd, waardoor Google steeds meer je beste vriend wordt.

We hechten veel waarde aan het handhaven van hoge performance- en beveiligingsstandaarden. Dat betekent dat onze servers uitgerust zijn met enterprise-level beveiliging en versleuteling volgens strenge normen zoals ISO 27001 en PCI-DDS. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat onze service veilig en betrouwbaar is, en doen waar jij goed in bent.

Zaken staan daarnaast zover dichtgezet dat indien er een lek mocht zijn, er op de server geen bestanden kunnen worden geschreven. Dit stelt gerust en geeft een goed gevoel van zekerheid.

We gaan nog een stap verder

Maar we gaan zelfs een stap verder en we zorgen ervoor dat website optimaal presteert en ook zo goed blijft presteren. We zorgen voor een veilige server-reputatie middels de ingebouwde uitgaande spamfilter, voorzien in frequente back-ups per account en een gemonitorde uptime van de website. 

We staan garant voor onze klanten en zijn bereikbaar voor alle vragen omtrent onze dienstverlening. Uiteraard ondersteunen we vanzelfsprekend bij een kleinigheidje zodat jij weer verder kunt. 

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook onderhoudsdiensten voor WordPress-websites?

Ja wij bieden ook onderhoud diensten voor WordPress websites aan. Niet alle abonnementen hebben onderhoud in het pakket zitten. De abonnementen die inclusief onderhoud zijn: Premium managed webhosting, Professional managed webhosting en Dedicated managed webhosting.

Wat is hosting?

Webhosting is het huren van een stukje schijfruimte en CPU op een server. Deze server is continu verbonden met het internet. Op deze server plaats je alle noodzakelijke bestanden van je website. Door je website te hosten kunnen bezoekers deze online bekijken. Meestal zit er bij je hosting ook e-mail, waardoor je vanuit je domeinnaam/website kunt mailen.

Hoe kan ik mijn website verhuizen?

Voor het verhuizen van je website kun je bij je huidige hostingpartij een verhuiscode aanvragen. Deze kun je in veel gevallen terugvinden in je klantenpanel. Indien je hier geen toegang tot hebt kun je contact opnemen met je hostingpartij. De verhuiscode stuur je vervolgens naar je nieuwe provider.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Spreek direct met een medewerker.
Bel ons nu!

Onze klanten aan het woord!

Webmix heeft voor ons inmiddels al 2 maatwerkwebsites opgeleverd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Momenteel zijn ze bezig met de 3e site. Het is prettig samenwerken met de mannen van Webmix! Ze reageren snel en hebben overal snel een goede oplossing voor. Ook wanneer we willen sparren over nieuwe dingen of problemen komen ze met waardevolle ideeën.

Testimonials Placeholder

Wies Robben & Kees Laurier

Eigenaren van Thuistestenkopen.nl
Bekijk project

Een aanrader om mee samen te werken! Met webmix hebben we een geweldige partner gevonden voor het het ontwikkelen van onze website. Communicatie is zeer soepel verlopen. Ze zijn flexibel, creatief, snel en accuraat! Kortom: een aanrader om je website bij hen te laten ontwikkelen. Dank voor de geweldige samenwerking!

maatwerk website zero gravity

Boris Guntenaar & Robbert Kuijper

Zero Gravity, Amsterdam (Noord-Holland)
Maatwerk Webdevelopment voor Zero Gravity macbook Maatwerk Webdevelopment voor Zero Gravity ipad Maatwerk Webdevelopment voor Zero Gravity iphone
Bekijk project

Erg fijn bedrijf dat actief met je meedenkt om een zo goed mogelijk resultaat neer te kunnen zetten. Goed bereikbaar, doen wat er wordt afgesproken en zijn erg flexibel (en geduldig...?). Webmix is van alle markten thuis en daardoor loopt het hele traject van A tot Z als een zonnetje. Zowel qua design, technische know-how, ontwerp en klantervaring wordt er volop meegedacht en wordt er alles aan gedaan om een zo goed mogelijk eindproduct neer te zetten. Erg fijn.

Wij raden iedereen aan met Webmix in zee te gaan!

Portokali Zeilvakanties Review

Jules Bijpost

Portokali, Almere (Flevoland)
Responsive Maatwerk Website voor Portokali, Almere Responsive Maatwerk Website voor Portokali, Almere iPad Portokali website webdesign
Bekijk project

Webmix maakte voor ons een mooie, interactieve applicatie waarmee studiekiezers op een speelse manier kennis kunnen maken met onze opleiding, docenten en collega-studenten. We startten met een vaag idee over wat de bedoeling was, Webmix begreep onze ambitie en wist dit te vertalen in een goed functionerend en mooi vormgegeven product. Samen met de filmmakers van In Beeld hebben ze ons idee prachtig uitgewerkt. Tijdens en na onze open dagen hebben we hiermee een flinke respons gegenereerd.

Testimonials Placeholder

Corine Castenmiller

Hogeschool Zuyd, Heerlen
Maatwerk Webdevelopment voor Zuyd Maatwerk Webdevelopment voor Zuyd Maatwerk Webdevelopment voor Zuyd
Bekijk website

Ik kan alleen maar iedereen aanraden met 'webmix' in zee te gaan. Professionaliteit wordt gecombineerd met persoonlijke aandacht en creativiteit.

Alle afspraken werden netjes nagekomen en het eindresultaat was prima. Onze website: 'relocation-planners.com' had er niet beter kunnen uitzien en voldeed aan al mijn verwachtingen.

Iven webdevelopment review

Iven De Hoon

Relocation Planners
relocation-planners-webhosting-Urmond relocation-planners-webdevelopment-Urmond relocation-planners-webdesign-Urmond
Bekijk project

Meer weten over hoe wij de beveiliging en technisch onderhoud van jouw website kunnen voorzien?

Laat ons gerust weten wat jouw vragen en uitdagingen zijn op het gebied van beveiliging en onderhoud.