Relocation Planners - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Relocation Planners

Relocation Planners geeft professioneel advies over het emigreren van bedrijven. Ze verzorgen deze overstap van a tot z. Wij ontwikkelden voor hen een online platform waarop zij al hun informatie helder en gestructureerd over kunnen brengen.

relocation-planners-webhosting-Urmond relocation-planners-webdevelopment-Urmond relocation-planners-webdesign-Urmond

Maatwerk website met veel informatie

Het emigreren van je bedrijf is niet simpel. De website van Relocation Planners bevat dan ook veel informatie. Zo moesten de verschillende bestemmingen en bijbehorende informatie duidelijk worden weergegeven.

Aan ons was de uitdaging om die te verwerken in een overzichtelijke maatwerk website.

webdesign-mockup-relocation-planners

Het grafische design

Uiteraard hebben we alle functionaliteiten vooraf uiteengezet en op volgorde van prioriteit gesorteerd. Nadat Relocation Planners akkoord ging met onze ideeën, hebben we deze in een mooie grafische vormgeving gegoten. In het ontwerp hebben we alle belangrijke facetten aan bod laten komen, met zoveel mogelijk rust en overzicht in het achterhoofd.

Het grafische design is gebaseerd op het bestaande logo van Relocation Planners. Wij hebben de kleuren en het lettertype van het logo ingezet bij het vertalen van de functionele mock-up naar het uiteindelijke webdesign.

Zakelijke website

Het eindresultaat is een kleurrijke en zakelijke informatieve website. Door middel van fotografie is het onderwerp toegankelijker gepresenteerd. Met name de ‘Bestemming’-pagina’s spreken door het gebruik van mooie foto’s tot de verbeelding. Uiteraard is alle informatie op deze pagina’s praktisch en nuttig, zodat de website overzichtelijk blijft.

Relocation Planners wilde graag hun bereik uitbreiden, bijvoorbeeld door extra e-mailadressen van geïnteresseerden te verzamelen. Daarom hebben wij samen met een marketingbureau een actie opgezet. Bij een bezoek aan de website verschijnt een pop-up: hier kunnen potentiële klanten hun e-mailadres achterlaten om een gratis e-book te ontvangen.

Bekijk website

Responsive webdesign Limburg

Uit de gekoppelde Google Analytics bleek dat de website van Relocation Planners vooral op mobiele apparaten wordt bekeken. Dat is uiteraard geen probleem, want we hebben de website volledige responsive gemaakt. Deze past zich precies aan naar het scherm waarop de bezoeker de website bekijkt. Ook op een telefoon of tablet blijven de teksten bijvoorbeeld op een fijne grootte en blijven de onderdelen van de maatwerk website in een logische volgorde staan.

Iven webdevelopment review

Professionaliteit wordt gecombineerd met persoonlijke aandacht en creativiteit.

Ik kan alleen maar iedereen aanraden met 'webmix' in zee te gaan. Professionaliteit wordt gecombineerd met persoonlijke aandacht en creativiteit.

Alle afspraken werden netjes nagekomen en het eindresultaat was prima. Onze website: 'relocation-planners.com' had er niet beter kunnen uitzien en voldeed aan al mijn verwachtingen.

I De Hoon

Ook een overzichtelijke website laten maken?

We spreken graag een keer de mogelijkheden met je door. We adviseren graag over de aanpak die wij voor ogen hebben om het maximale uit jouw website te halen.