Thuistestenkopen.nl - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Thuistestenkopen.nl

Thuistestenkopen.nl is een website waar je (je raadt het misschien al) allerlei verschillende testen kunt kopen die je thuis kunt doen. Zo vallen onder het aanbod zwangerschapstesten, ovulatietesten, drugstesten, coronatesten en meer. Wij hebben deze webshop met veel plezier mogen ontwikkelen!

Webshop

De focus van thuistestenkopen.nl is hun uitgebreide aanbod aan testproducten. Daarnaast worden er op de website zwangerschapskussens, vitamines, verzwaringsdekens en meer verkocht. Al deze producten worden geshowcaset in een uitgebreide maatwerk webshop.

Qua stijl zit de website erg tegen het medische thema aan. Dit om een discrete en vertrouwelijke omgeving te bewerkstelligen voor de bezoeker. Overzicht en gebruiksvriendelijkheid zijn bij de website een pré.

Naast de gebruiksvriendelijke filtermogelijkheden bevat de website ook een staffelkortingensysteem: hoe meer producten je van een soort koopt, hoe groter de korting. Verder zit er in de website van thuistestenkopen.nl een calculator om je uitgerekende datum en ovulatie te berekenen (daarover later meer), en een maatwerk nieuwsbriefkoppeling met Mailchimp die ordergegevens meestuurt.

Op dit moment zijn we bezig met meerdere projecten voor de eigenaren van thuistestenkopen.nl, namelijk hun andere websites kraagjeskopen.nl en onlinelabelskopen.nl. We zijn erg blij dat we hun maatwerk webshops hebben mogen maken, en we bedanken hen voor het feit dat ze het ontwikkelen van hun webshops in onze handen hebben gelegd!

Bekijk thuistestenkopen.nl zelf

Webshopaccount

Voor terugkerende klanten van thuistestenkopen.nl is er de mogelijkheid om een account aan te maken op de website. Zo hoef je niet telkens je adresgegevens in te vullen bij bestellingen en kun je je vorige bestellingen inzien.

Thuistesten kopen op kleinere schermen

Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat de webshop net zo goed werkt op mobiel als op de computer. Zo kun je als gebruiker gebruik maken van de webshop, welk apparaat je dan ook voorhanden hebt. Ook de winkelmand is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, met het oog op het het verhogen van de conversie. Filteropties en details worden op kleinere schermen op gebruiksvriendelijke manier verborgen.

Calculator

De website is voor een groot deel gefocust op vrouwen die zwanger zijn of zwanger proberen te worden. Voor die doelgroep zijn er nog twee andere opvallende functionaliteiten ingebouwd in de website: een maatwerk ovulatiecalculator, en een calculator die uitrekent wanneer je uitgerekend bent als je zwanger bent. Beide calculators gebruiken de datum van de laatste menstruatie in hun berekeningen.

Foto Wies Robben thuistestenkopen

Wies Robben & Kees Laurier

Webmix heeft voor ons inmiddels al 2 maatwerkwebsites opgeleverd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Momenteel zijn ze bezig met de 3e site. Het is prettig samenwerken met de mannen van Webmix! Ze reageren snel en hebben overal snel een goede oplossing voor. Ook wanneer we willen sparren over nieuwe dingen of problemen komen ze met waardevolle ideeën.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.