Webmix Project | Zero Gravity | Online Platform voor Drone Services

Zero Gravity

Bij het lezen van een naam als Zero Gravity weet je meteen dat zo'n bedrijf niet in vastgoed doet. Je denkt waarschijnlijk aan dingen als grote hoogtes, vliegen en vogelperspectief. En dat is helemaal juist, want het team van Zero Gravity bestaat uit experts op het gebied van drones. Of het nu om videoproducties of precisiemetingen vanuit de lucht gaat, wat betreft drones is Zero Gravity een echte hoogvlieger.

Wíj blijven met onze voeten stevig op de grond, maar weten wél hoe we met ons webdevelopmentbureau in Limburg voor online beleving moeten zorgen. En zo ontwikkelden we voor Zero Gravity een online platform, waar geen drones maar bezoekers op landen.

Maatwerk Webdevelopment voor Zero Gravity macbook Maatwerk Webdevelopment voor Zero Gravity ipad Maatwerk Webdevelopment voor Zero Gravity iphone

Online platform voor drone services

Wie ‘drone’ zegt, zegt ‘innovatie’. En precies dát kernelement zie je terug op de website van Zero Gravity. Aan ons de dankbare taak om dit gave webontwerp (gemaakt door Jaaf Design) te vertalen naar een maatwerk website. Maar niet zonder ook een vleugje ‘webmix’ aan de site mee te geven, door gebruik te maken van passende transities en animaties.

Een tweeledige landing

De website van Zero Gravity bestaat uit twee delen: het creatieve gedeelte, dat toepassingen van drones in bijvoorbeeld de filmindustrie toont, en het technische gedeelte, waar inzichtelijk wordt hoe men drones inzet in bijvoorbeeld de bouw.

Wanneer een bezoeker naar de website navigeert, zal hij niet automatisch op een van deze gedeelten terechtkomen. De bezoeker mag namelijk helemaal zelf kiezen op welk van de twee platformen de landing moet plaatsvinden. En dat is bijzonder, want doorgaans staat op een doorsnee website maar één landingspagina centraal.

Een website van deze tijd

Niet alleen het ontwerp, maar ook het bewegende beeld en de vloeiende transities maken deze website tot een website met beleving. Dat wat drones zo spectaculair maakt, ervaar je ook wanneer je door de website heen ‘vliegt’. Mocht je hoogtevrees hebben, zet je dan maar schrap!

Vlieg door de website

Tweetalige website

De website zal binnenkort worden uitgebreid met een extra taal, namelijk Engels. Wij hebben er alvast voor gezorgd dat de klant zijn vertalingen heel makkelijk kan toevoegen. Maar het hoeft wat ons betreft niet te stoppen bij één vreemde taal. De klant kan desgewenst nog veel meer talen toevoegen, zonder dat de website inboet aan laadtijd, design of inhoud.

Responsive website

Een website met veel beweging in beeld en transities ziet er mooi en gelikt uit, maar daar blijft vaak weinig van over als je diezelfde website bezoekt met je telefoon of tablet.

Op mobiele apparaten worden video’s namelijk niet altijd automatisch afgespeeld, spelen mouse-overeffecten eigenlijk geen enkele rol en werken transities lang niet zo goed als op een desktop of laptop. Maar wij zouden webmix niet zijn als we daar geen rekening mee hielden. Wij zorgen ervoor dat een website volledig is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Dat doen we voor alle opdrachtgevers, dus uiteraard ook voor Zero Gravity.

maatwerk website zero gravity

Een aanrader om mee samen te werken!

Met webmix hebben we een geweldige partner gevonden voor het het ontwikkelen van onze website. Communicatie is zeer soepel verlopen. Ze zijn flexibel, creatief, snel en accuraat! Kortom: een aanrader om je website bij hen te laten ontwikkelen. Dank voor de geweldige samenwerking!

Op zoek naar een maatwerk website?

Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of jouw bedrijf te voorzien van een online oplossing op maat.