Tools & webapplicaties - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Tools & webapplicaties

Door onze uitgebreide technische kennis en ons vooruitstrevend inzicht zijn we in staat om mee te denken over de wijze waarop we jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. Dit kan zowel op de website als achter de schermen. Door je workflow te optimaliseren of automatiseren houd je meer tijd over voor andere werkzaamheden, bespaar je kosten en creëer je nieuwe mogelijkheden.

Tools & webapplicaties die je echt verder helpen

Onze tools en webapplicaties zorgen voor efficiëntere bedrijfsprocessen, minder repetitieve werkzaamheden en creëren ruimte voor een schaalbare organisatie. Niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor je bezoekers.

Zo helpen onze keuzemodules jouw klanten bijvoorbeeld bij het vinden van de ideale vacature of de perfecte vakantie.

Nooit meer

repetitieve werkzaamheden

onnodig veel tijd verspillen

offertes maken in Excel

mailtjes overtypen

je gegevens bijhouden in meerdere systemen

Tools

Wil je je productiviteit achter de schermen verhogen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast websites ontwikkelen wij namelijk ook hulpmiddelen die zonder tussenkomst van jouw eindgebruiker bijdragen aan een efficiëntere workflow.

Denk bijvoorbeeld aan tools die jouw voorraad inzichtelijker maken met behulp van API-koppelingen of tools die je helpen bij het opstellen van offertes of het vereenvoudigen van andere administratieve werkzaamheden. Je krijgt er een hoop tijdwinst voor terug.

Website optimaliseren
Webapplicatie keuzehulp

Webapplicaties

Dankzij onze webapplicaties kun je jouw bezoekers een optimale gebruikerservaring bieden en wordt jouw workflow er een stuk efficiënter op. We kunnen veel processen (grotendeels) automatiseren.

Denk bijvoorbeeld aan keuzemodules die jouw eindgebruikers helpen met het vinden van de perfecte dienst, een passende vacature of het ideale product. Het maken van webapplicaties gaat veel verder dan het bouwen van een doorsnee website.

Voordelen van automatiseren

  • Efficiëntere en/of effectievere bedrijfsprocessen;
  • Minder repetitieve werkzaamheden;
  • Ruimte voor een schaalbare organisatie;
  • Je bespaart een hoop tijd en kosten;
  • Je haalt het maximale uit het potentieel of de capaciteit van je organisatie;
  • Al je goederen, informatie en diensten op één plek;
  • Menselijke fouten zijn verleden tijd;

Hoe helpen we jou met het optimaliseren van je workflow?

Misschien heb je zelf al een idee hoe je workflow kan worden verbeterd, maar weet je niet hoe je dit technisch voor elkaar krijgt. Of je wilt graag inzicht krijgen in manieren waarop je jouw workflow kunt verbeteren. De reden waarom je wilt overgaan tot (verdere) automatisering is niet van belang. Want wij gaan altijd met je in gesprek en denken met je mee over de mogelijkheden. Hoe gaat dat in z’n werk? Lees hieronder ons stappenplan.

2 Opstellen plan van aanpak

Op basis van de oriëntatiefase kijken we welke features van je (web)tool of webapplicatie nodig zijn voor een adequate automatisering. Omdat het product goed moet passen bij jouw wensen en die van de eindgebruiker, houden we continu contact met je.

2 Opstellen plan van aanpak

Op basis van de oriëntatiefase kijken we welke features van je (web)tool of webapplicatie nodig zijn voor een adequate automatisering. Omdat het product goed moet passen bij jouw wensen en die van de eindgebruiker, houden we continu contact met je.

4 Ontwikkeling

In deze fase ronden we de basis van het project verder af en realiseren we het design tot in detail. Meestal gaan webapplicaties gepaard met een maatwerk website. Als die op orde is, zullen we de tool of applicatie uitvoerig testen en bereiden we alles voor om het product klaar te maken voor gebruik.

4 Ontwikkeling

In deze fase ronden we de basis van het project verder af en realiseren we het design tot in detail. Meestal gaan webapplicaties gepaard met een maatwerk website. Als die op orde is, zullen we de tool of applicatie uitvoerig testen en bereiden we alles voor om het product klaar te maken voor gebruik.

Toe aan een betere workflow?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je organisatie te voorzien van een oplossing op maat.

Veelgestelde vragen

Een Application Programming Interface (API) is een koppeling tussen twee softwaresystemen. Zo kunnen gegevens tussen beide systemen worden uitgewisseld. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van voorraadgegevens uit een voorraadbeheersysteem op je website.
Een workflow, werkstroom of bedrijfsproces is een vaste wijze waarop bepaalde werkzaamheden of taken binnen een organisatie worden uitgevoerd. Een workflow omvat zowel de voorbereiding, de uitvoering als de afhandeling van deze werkzaamheden. Door middel van een workflow kan de beschikbare capaciteit (goederen, informatie en werknemers) van een bedrijf zo efficiënt mogelijk worden ingezet.
Workflowmanagement is het optimaliseren, automatiseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Door middel van een goed workflowmanagement kan de capaciteit van een bedrijf maximaal worden benut. Op die manier kunnen tijd en kosten worden bespaard en is er plaats voor groei en innovatie.
Het automatiseren van bedrijfsprocessen betekent letterlijk het ‘elimineren’ van een of meerdere handelingen binnen een proces met behulp van software, zodat medewerkers efficiënter en/of effectiever kunnen werken. Om deze software te kunnen ontwikkelen, worden de handelingen binnen een bedrijfsproces zorgvuldig in kaart gebracht.
Het automatiseren van bedrijfsprocessen zorgt ervoor dat medewerkers efficiënter en/of effectiever kunnen werken. Een gevolg van automatisering is bijvoorbeeld dat repetitieve handelingen zoveel mogelijk worden beperkt. Dat maakt het werk voor de medewerkers prettiger en interessanter, waardoor zij mogelijk gemotiveerder zijn om hun werk te doen. Ook worden menselijke fouten in bedrijfsprocessen uitgesloten. Door te investeren in automatisering, bespaar je op de lange termijn kosten en tijd. Zodat binnen het bedrijf meer ruimte is voor verdere groei en innovatie.