Sports Lovers - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Sports Lovers

Sports Lovers wilde een transformatie maken van offline personal fitnesscoach naar online videoplatform voor een community. Wij verzorgden voor hen de branding en een website op maat.

Imac website Iphone website optimalisatie Iphone website optimalisatie tablet website optimalisatie

Nieuwe visuele identiteit

Sports Lovers wilde graag moderniseren: ze wilden een videoplatform opstarten waar je met een ervaren personal coach in je eigen tempo kunt sporten. Dat was natuurlijk best een grote klus!

De visuele identiteit van het bedrijf moest hierbij ook aangepast worden; het oude logo paste niet helemaal bij deze nieuwe ontwikkeling.

grafisch ontwerp logo design

Fris en modern

Het doel was vooral om vertrouwen te wekken dat dit een legitiem platform is, waar mensen zich financieel aan willen binden. Wij hebben het logo onder handen genomen en zijn met dit nieuwe voorstel gekomen.

Het ziet er nu betrouwbaar en eigentijds uit, precies wat Sports Lovers nodig had.

webdesign-mockups

Video’s kijken op een praktische manier

Toen gingen we aan de slag met het allerbelangrijkste deel van het product: het videoplatform zelf. We hebben nagedacht over de filtermogelijkheden van het video-overzicht, favorieten-mogelijkheden en de betaalmethoden: eenmalige en periodieke incasso. Daarnaast hebben we een Instagram-feed gemaakt. We hebben dit allemaal uitgetekend, om zo een solide opzet te hebben voor de vormgeving.

Ook hebben we op basis van Sports Lovers’ huisstijl over de functionele mockups een grafische vormgeving op maat gemaakt voor de homepagina, videopagina en accountpagina.

Uitvoering

En dan kan er gebouwd worden! We hadden eerder al een ontwerp gemaakt, dus dat hebben we gevolgd. Hierbij hebben we extra aandacht besteed aan zaken als ‘toevoegen aan favorieten’ en het afschermen van de video’s. Het is immers de bedoeling dat je de video’s enkel ziet wanneer je lid bent.

We hebben wel aanbevolen om per categorie een eigen introductievideo te plaatsen. Zo is de boodschap altijd relevant richting de doelgroep.

Bekijk website

Eindresultaat

Met Google Analytics houden we bij welke video’s of welke categorie het vaakst worden bekeken en kunnen we eventueel nog bijsturen wat betreft het plaatsen of maken van content. Via een mobiel apparaat kun je ook casten naar een ander scherm via Apple TV of een Chromecast.

sportslovers website review

Top team!

Het is altijd een hele fijne samenwerking met Cliff, Sybren en Julian. Het plaatje en de ideeën die ik in mijn hoofd had, hebben zij weten te vertalen naar een geweldig mooie website.

Ze denken vanaf het eerste moment met je mee en begeleiden je door het hele proces. Niets wat je vraagt is teveel en ze komen alles na wat ze beloven.

Top team!
Christiane Verheijen

Jouw online ambities waarmaken?

Vertel ons je idee en laten we het samen finetunen tot een realistisch plan. Graag maken we werkelijkheid van jouw toekomstmuziek.