Aegean Sailing School - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Aegean Sailing School

We hebben al eens eerder de eer gehad om voor Portokali een maatwerk website te ontwerpen en ontwikkelen. De crewleden van Portokali zijn wederom met ons in zee gegaan, deze keer om door ons een nieuwe website voor hun zeilschool in Griekenland te laten maken.

Een conversietoename van 300%!

Natuurlijk kun je de website zelf bekijken, maar wij willen je er ook graag wat over vertellen. Voordat we dat doen, hebben we het even over iets anders, wat minstens zo belangrijk is als het laten maken van een mooie website. Aegean Sailing School had met de oude website al een voorsprong op de concurrentie door een uitstekende SEO-ranking. Die moest natuurlijk zoveel mogelijk behouden blijven bij de livegang van de nieuwe website en dat was dankzij ons migratieplan geen enkel probleem. Al in de eerste week werd duidelijk dat de nieuwe website een groot succes is. Het team van Portokali kreeg zonder wijzigingen in hun marketing opzet al bijna drie keer zoveel aanvragen als voorheen op de oude website. Zo zie je maar, wat een nieuwe maatwerk website met een frisse uitstraling, de juiste call-to-actions en een gebruiksvriendelijk aanvraagformulier kunnen doen voor de conversie.

De kneepjes van het leren zeilen

Om als schipper langs de prachtige kustgebieden van Griekenland te kunnen zeilen, moet je beschikken over de juiste (zeil)kennis. Bij de Aegean Sailing School leren schippers van alle niveau’s de kneepjes van het vak. De website van Aegean Sailing School stelt zowel onervaren als ervaren schippers in staat om op gebruiksvriendelijke wijze en in een passend jasje hun eigen leerroute uit te stippelen.

Maatwerk website voor zeilen

Trotseer de golven

De maatwerk website van Aegean sluit goed aan bij het thema ‘zeilen’. Doordat we, creatief als we zijn, wat grafische elementen hebben toegevoegd, krijgen bezoekers alvast een klein voorproefje van de leuke en leerzame zeilcursussen die Aegean aanbiedt. Ten behoeve van de gebruiksvriendelijkheid hebben we uiteraard de details bij gebruik op mobiele apparaten achterwege gelaten.

Neem zelf eens een duikje

Eenvoudig zeilcursussen boeken

Door middel van een overzichtelijke filterpagina hebben we het zoeken naar een passende zeilcursus makkelijker gemaakt. Je kunt het totale aanbod geheel naar wens filteren. De website draait op een krachtige server en is zodanig opgezet, dat de filteropdrachten vlot verlopen en je snel een relevant aanbod te zien krijgt. Met behulp van een boekingsformulier kunnen bezoekers zich eenvoudig aanmelden voor een of meer zeilcursussen. Natuurlijk hebben we alle features ook voor het gebruik op een mobiele telefoon geoptimaliseerd.

Portokali Zeilvakanties Review

Wij raden iedereen aan met Webmix in zee te gaan!

Erg fijn bedrijf dat actief met je meedenkt om een zo goed mogelijk resultaat neer te kunnen zetten. Goed bereikbaar, doen wat er wordt afgesproken en zijn erg flexibel (en geduldig...). Webmix is van alle markten thuis en daardoor loopt het hele traject van A tot Z als een zonnetje. Zowel qua design, technische know-how, ontwerp en klantervaring wordt er volop meegedacht en wordt er alles aan gedaan om een zo goed mogelijk eindproduct neer te zetten. Erg fijn.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.