STO Zuid-Limburg - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

STO Zuid-Limburg

Sterk Techniek Onderwijs is een samenwerkingsverband van middelbare scholen in Zuid-Limburg, met als doel de innovatie van het Zuid-Limburgse onderwijs. Wij ontwikkelden ‘voor en in co-creatie met’ communicatie- & designbureau DOOR een volwaardige online-landingsomgeving waar STO Zuid-Limburg vertelt over haar ambitie, informatie over lopende projecten waar ambassadeurs zich kunnen melden om dit unieke samenwerkingsverband een warm hart toe te dragen.

STO Limburg Imac STO Limburg iPhone STO Limburg Iphone 2
STO-Zuid-Limburg-perspective-website-mockup-3500x2300px

Een responsive maatwerk website

De website is – zoals je van ons gewend bent – geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Zo ben je er zeker van dat de website er op elk apparaat op en top uitziet. Of je hem nu opent op een tv, tablet of telefoon, alle elementen worden altijd duidelijk weergegeven.

Extra dimensie bij
het grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp van de website van STO is gemaakt door onze partner communicatie- & designbureau DOOR. Wij hebben het ontwerp tot leven laten komen, door bij de ontwikkeling van de site verschillende scroll- en muiseffecten toe te voegen.

Vanuit communicatief oogpunt hebben we een formulier geïmplementeerd, dat er door middel van marketing automation voor zorgt dat de potentiële ambassadeurs gesegmenteerd in het e-mailsysteem binnenvallen.

Bekijk website

Hosting & veiligheid

Naast de ontwikkeling van het grafisch ontwerp van DOOR, hebben we natuurlijk ook de hosting van deze website voor onze rekening genomen. De website draait op onze razendsnelle servers en wordt regelmatig technisch geüpdatet om de snelheid, bereikbaarheid en veiligheid te kunnen waarborgen.

Jeroens review website laten maken door webmix

Samen onderscheidend en vertrouwd!

In een heel vroeg stadium hebben we de onderscheidende en kwalitatieve co-creatie die we hierin wilden opzoeken met webmix besproken met onze opdrachtgever STO Zuid-Limburg. Het voelde voor de projectleider direct vertrouwd dat wij hen in volle transparantie operationeel volledig wilden ontzorgen. Ook de financiële transparantie werd vanaf moment één zeer gewaardeerd door STO.

Jeroen van der Burgt dga, communicatie- en design DOOR

Dit project realiseerden wij ‘voor en in co-creatie met’ onze partner communicatie- en designbureau DOOR.

“Co creatie als meerwaarde! Samen meer dan de som der delen.”
Jeroen van der Burgt, dga

Jouw online ambities waarmaken?

Vertel ons je idee, dan finetunen we het samen tot een realistisch plan. webmix maakt graag werkelijkheid van jouw toekomstmuziek, of het nou gaat om grafisch ontwerp voor een huisstijl, webhosting of een complete maatwerk website.