Snuffelmarkt Lentjheuvel - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Snuffelmarkt Lentjheuvel

Lentjheuvel.nl is de webshop van Snuffelmarkt Lentjheuvel, een kringloopgroothandel in Einighausen. Zij hebben bij ons aangeklopt met de vraag of wij hun webshop een make-over konden geven. Wij hebben dit met veel plezier gedaan!

Lentjheuvel imac mockup

Make-over

Wij hebben de website van Lentjheuvel toekomstbestendig gemaakt en een mooi nieuw jasje gegeven. We hebben een nieuw maatwerk design gemaakt voor de webshop en een aantal nieuwe functies toegevoegd, zoals een veilingmodule en de mogelijkheid om op producten te bieden (daarover hieronder meer). Daarnaast hebben we ook de gebruiksvriendelijkheid en de snelheid van de webshop een boost gegeven.

Veilingmodule

De webshop van Lentjheuvel is anders dan de ‘standaard’ webshop: Lentjheuvel is een kringloopwinkel, dus van de meeste producten is er maar één voorradig. Verder heeft lentjheuvel.nl ook een veilingsysteem, waarmee mensen onderling kunnen bieden op producten, en een ‘make an offer’-systeem, waarmee je op producten kunt bieden die al lang in de shop staan.

Bieden

Als je in de shop een product hebt gevonden dat je wilt hebben, heb je twee opties: ‘Voeg toe aan winkelwagen’ of ‘Maak een bod’. Met de knop ‘Maak een bod’ kun je onderhandelen over de vraagprijs. Ook een functie die je niet op elke webshop ziet!

Online snuffelen

De producten zijn ingedeeld in verschillende categorieën, bijvoorbeeld ‘creatief’, ‘speelgoed’, ‘elektrische apparaten’ en ‘schilderijen’, maar nog veel meer dan dat. Deze categorieën staan meteen bovenaan de homepage, om meteen je nieuwsgierigheid te wekken zodra je de website opent. Het geeft je de indruk dat je echt een kringloopwinkel inloopt en tussen de producten mag gaan snuffelen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de website op kleinere schermen te gebruiken: ook op de schermen van de mobiele telefoon en tablet werkt de website even goed.

Snuffel zelf eens rond op de website


Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.