Glair - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Glair

Glair is niet alleen een toffe klant, maar ook een trouwe partner van webmix op het gebied van online marketing. Het woord ‘glair’ is Engels voor eiwit. Mooi gekozen, want wat Glair doet, is bedrijven helpen om het maximale uit hun online potentieel te halen, met andere woorden: marketingproteïne bieden. En wij hebben op onze beurt Glair mogen helpen aan een eigen online krachthonk.

Website Glair iMac Website Glair mobiel2 Website Glair mobiel

Online identiteit

Om een krachtige online identiteit neer te zetten en daarmee goed te worden gevonden in zoekmachines en te schitteren op sociale media, moet je alle online aspecten die daartoe bijdragen maximaal benutten. Glair biedt drie bouwstenen waarmee bedrijven dit kunnen bereiken. Bij de tweede bouwsteen, de online uitstraling, komen wij als professionals om de hoek kijken als het gaat om webdesign en webdevelopment op maat. Want voor een sterke online identiteit is natuurlijk een krachtige website nodig en wij hebben op dat punt ook bij Glair een vinger in de eiwitrijke pap gehad!

Online uitstraling

Een logo en een huisstijl dragen bij aan die krachtige identiteit. Ontwerpbureau Ginious heeft ze voor Glair verzorgd. Wij hadden de eer om deze visuele kenmerken te vertalen naar een online uitstraling die feilloos aansluit bij de wensen van Glair. Mede door de kleuren en het stoere beeldmateriaal oogt de website strak, professioneel en modern. De boodschap die de website overbrengt, is ‘to the point’. Door vast te houden aan de identiteit van Glair, hebben we gezorgd voor een vertrouwde online omgeving voor de bezoeker.

design mockup glair webdesign

Gebruikersgemak

Laten we nog even terugkomen op die drie bouwstenen. Ze vormen namelijk de kern van de website van Glair. En bezoekers van de website kunnen met behulp van die bouwstenen heel makkelijk bepalen op welk terrein voor hen online groei te behalen valt.

Glair maakt het de bezoekers makkelijk, wij maken het Glair makkelijk: het bedrijf kan nu zelf de bouwstenen en cases aan de achterkant eenvoudig met elkaar verweven.

Uitgelicht: de inhoudsopgave

Snelheid en eenvoud van een website zijn essentieel voor het gebruiksgemak. Dat hebben we al eens uitgebreid toegelicht in ons artikel over website optimalisatie. Naast de features die we normaal gesproken hanteren ten behoeve van het gebruikersgemak, bevat de website van Glair ook een inhoudsopgave voor blogartikelen. Dat komt niet alleen de gebruiksvriendelijkheid ten goede, maar zorgt er ook voor dat potentiële klanten van Glair tijdens het navigeren gericht op zoek kunnen gaan naar de voor hen relevante factoren.

Een ‘nice to have’-feature

Glair kwam zelf met een leuk extraatje wat betreft het contactformulier: je kunt hierop je drankvoorkeur aangeven! Een leuke manier om het ijs met potentiële klanten te breken en een vertrouwelijke sfeer neer te zetten voordat er daadwerkelijk contact is.

Bekijk de website

Website laten maken door webmix

Stan Pinckaers

Webmix is een van de vaste partners in webdevelopment voor de maatwerk websites van onze klanten. Ook de Glair-website heeft Webmix ontworpen en ontwikkelt. Webmix kenmerkt zich door snelheid in support en uitvoering van projecten, adviseren vanuit hun uitgebreide kennis, maar vergeten hierin nooit rekening te houden met de specifieke wensen van de klant.

Op zoek naar een online uitstraling op maat?

We helpen je graag op weg door grafische vormgeving, webdesign en een website op maat te bieden. Ook voor webhosting (high performance!) en advies kun je bij ons terecht. Voor vragen omtrent online marketing brengen we je graag in contact met onze trouwe partners. Vraag vrijblijvend een gesprek met ons aan.