Park Waaijenstein - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Park Waaijenstein

In opdracht van communicatie- & designbureau DOOR - wie sinds jaar en dag partner in communicatie zijn voor pensioenuitvoerder MN - realiseerden wij een maatwerk website voor Park Waaijenstein. Een luxe, modern en comfortabel appartementengebouw in Nijmegen.

waaijenstein mockup imac responsive waaijenstein iphone responsive waaijenstein iphone

Park Waaijenstein

Bij een luxe, modern en comfortabel appartementencomplex als het Nijmeegse Park Waaijenstein hoort een klantvriendelijke website, die uitblinkt in gebruiksgemak. Voor deze opdracht kwam communicatie- en designbureau DOOR, partner in communicatie voor pensioenuitvoerder MN, bij ons terecht.
Het resultaat: een efficiënte website, die woningzoekenden helpt om hun ideale thuis te vinden en die het werk van de makelaar en vastgoedbeheerder gemakkelijk maakt.

Online presence in vroeg stadium

Om geïnteresseerden al vroeg bij een project te betrekken is het belangrijk om hen vanaf het begin te informeren over de voortgang van de plannen. Zodra de naam van het project bekend is en de eerste visuele impressies beschikbaar zijn, tuigen we dan ook zo snel mogelijk een aanloopwebsite op. Hierop kunnen geïnteresseerden zich direct aanmelden voor de nieuwsbrief om betrokken te blijven – en zich ’VIP’ te voelen – bij het proces. Dit werkt perfect: vaak wordt een overgroot deel van de woningen verhuurd aan deze eerste groep.

Responsive Maatwerk Website voor Park Waaijenstein
responsive website mockup park waaijenstein

Gestandaardiseerd en toch uniek

Na de aanloopfase is het tijd voor het echte werk: de website. Normaal gesproken pleiten we voor 100% maatwerk. Woningprojecten voor MN zijn hierop de uitzondering. De websites worden door de jaren heen geoptimaliseerd en worden steeds als inspiratie gebruikt voor het volgende bouwproject. Door een deel van de code te hergebruiken kunnen we dergelijke websites op een efficiënte manier uitrollen, terwijl we de vrijheid houden om de site te voorzien van de gewenste grafische uitstraling, ontworpen door onze partner DOOR.

Dynamische kavelkaart

Om potentiële huurders direct te informeren over het aantal beschikbare woningen toont de homepagina direct de beschikbaarheid. Hierdoor weet de bezoeker waar hij aan toe is en kan hij doorklikken om het woningaanbod te bekijken.

Park Waaijenstein Kavelkaart MacBook Pro

Het woningaanbod wordt weergeven op een interactieve kavelkaart. Kleurvlakken laten in een oogopslag zien of de woning van je dromen nog beschikbaar is. Als je meer wilt weten over een woning hoef je hier enkel op te klikken om meer informatie over de betreffende woning op te vragen. Ook kun je hier de artist-impressions en woninginformatiebladen bekijken en downloaden.

Bij grote projecten is het zelfs mogelijk om filters toe te passen op de kavelkaart. Zo weet je nog sneller of de woning die aan al je eisen voldoet nog beschikbaar is.

Koppelingen

Wij snappen dat een website er voor de eindgebruiker op en top uit moet zien. Daarnaast is het ook belangrijk om de makelaar en vastgoedbeheerder te ontzorgen. Verschillende koppelingen houden de statussen van de woningen bij in systemen. We halen deze statussen iedere minuut automatisch op. Zo is de website altijd up-to-date en houden makelaar en vastgoedbeheerder tijd over om te doen waar zij goed in zijn.

Hosting

De projectwebsites moeten altijd online zijn. Dit is vooral van belang wanneer de inschrijvingen geopend worden en honderden mensen tegelijk de website bezoeken. Dit is voor onze opdrachtgever reden om de websites bij webmix onder te brengen. Wij zorgen er namelijk voor dat de website geoptimaliseerd is en over genoeg resources beschikt. Dit geeft rust en zorgt voor een perfecte klantbeleving.

Jeroens review website laten maken door webmix

Samenwerken met webmix is een feestje.

Waar wij het verschil willen en moeten maken in de markt voor onze opdrachtgever als het gaat om een steeds weer repeterende en excellente online presence met uitstekende onderbouwde conversie is samenwerken met webmix een feestje. Zij blijven samen met ons denken om blijvend te innoveren zonder dat het alleen maar gaat om wat anders te maken. Samen hetzelfde doel voor ogen… vanuit elke project/markt-ervaring te bekijken wat er beter kan! De “klant van de klant” zich VIP laten voelen.

Dit project realiseerden wij ‘voor en in co-creatie met’ onze partner communicatie- en designbureau DOOR.

“Co creatie als meerwaarde! Samen meer dan de som der delen.”
Jeroen van der Burgt, dga

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.