Dierenkliniek Maaskant - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Dierenkliniek Maaskant

Dierenkliniek Maaskant had een nieuwe huisstijl laten ontwerpen en wilde deze nieuwe identiteit uitstralen in alle uitingen. Wij mochten de dierenkliniek dan ook voorzien van visitekaartjes, fotografie en een gloednieuwe maatwerk website in deze frisse huisstijl.

maatwerk website Website laten maken mobiele website laten maken webdesign limburg

Visitekaartjes laten maken

De visitekaartjes van Dierenkliniek Maaskant waren toe aan vervanging. Wij kregen de opdracht om deze in dezelfde stijl te gieten als de website. Zo maakt het bedrijf niet alleen online, maar ook offline een onuitwisbare indruk.

De kaartjes hebben een luxe matte afwerking, gecombineerd met Spot UV-lak. We hebben de achterkant functioneel vormgegeven: er kunnen notities op gemaakt worden, zodat het visitekaartje ook direct fungeert als afsprakenkaartje – super praktisch!

dierenkliniek visitekaartje laten ontwerpen
Aangepast-voor-webmix-)perspective-website-mockup-3500x2300px

Vertrouwen en professionaliteit

Ook wilde de dierenkliniek een website laten maken. Deze nieuwe website moest alle diensten duidelijk tonen, met bij elke dienst een stukje informatie. Zo kunnen bezoekers goed zien waarvoor zij bij de kliniek terecht kunnen met hun huisdieren. De nieuwe website moest bovendien gebruiksvriendelijk zijn en qua communicatie duidelijk overkomen: openingstijden en spreekuren moesten prominent in beeld zijn.

Uiteraard hebben we de dierenkliniek voorzien van een maatwerk website met passend, op maat gemaakt ontwerp, eenvoudig bij te houden door de klant zelf. Ook verzorgden wij assistentie bij het instellen van e-mail op locatie en het monitoren van de performance van de website.

Een maatwerk website mét mooie foto’s

De dierenkliniek biedt veel verschillende behandelingen en had net een mooi, vernieuwd pand – dat moest allemaal worden vastgelegd. We hebben Dierenkliniek Maaskant daarom ook voorzien van professionele foto’s. We hebben op locatie foto’s geschoten, om de website naar een hoger niveau te tillen. Een website valt of staat immers met goed beeld: professioneel, eigen beeldmateriaal is daarbij een dikke plus.

Bekijk website

Mobiele optimalisatie

Websites worden tegenwoordig net zo vaak op mobiele apparaten bekeken als op computers. Vandaar dat ons responsive design zich aanpast aan het scherm waarop de bezoeker kijkt. Aan ons was de uitdaging om zowel voor een computerscherm als een telefoonscherm een mooie, duidelijke en snelle website te leveren.

website review

Zeker een aanrader!

Voor de website van onze verbouwde praktijk waren we erg tevreden dat we hiervoor webmix hadden ingeschakeld. Het klantencontact is erg vriendelijk en snelle reacties op vragen. Gaan door totdat het gewenste idee bereikt is. Ook voor zelf naderhand iets extra te uploaden of aan te passen word je goed uitgelegd en is makkelijk toe te passen. Zeker een aanrader!

Ook visitekaartjes of een website laten maken?

Laat ons helpen om je on- en offline te profileren. Maak vrijblijvend kennis met ons, dan stellen we een plan voor je op. Wij denken met je mee en tillen je idee naar een hoger niveau.