5 VOOR TWAALF - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

5 VOOR TWAALF

Ervoor zorgen dat ondernemers kunnen bereiken wat ze willen bereiken. Dat is waar Jean-Paul Bindels zich in specialiseert. Hij houdt zich bezig met coaching voor ondernemers, om hen te helpen krachtigere professionals te worden.

Onze eigen Cliff en Joey zijn ook bezig hun volle potentie te bereiken met behulp van Jean-Pauls coaching. We hebben als bedrijf veel aan hem te danken.

Het voelt dus ook als een eer dat wij voor 5 VOOR TWAALF een nieuwe website mochten maken.

5 voor twaalf imac 5 voor twaalf mobiel

Design

Deze website was geen solo-project. De branding werd samengesteld door Bureau Lacroix. Op basis van een schets van hen hebben wij de homepage en achterliggende pagina’s ontworpen en vervolgens ontwikkeld.

Less is more

Het belangrijkste doel is om over te brengen wat de coaching van 5 VOOR TWAALF inhoudt. De regel “less is more” geldt daarbij.  Jean-Paul wil mensen namelijk aan het denken zetten met zijn teksten. Hoe minder je voorzegt, hoe meer de lezer zelf aan het denken wordt gezet.

Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat de aandacht van de bezoeker volledig bij de inhoud blijft. De vormgeving en effecten van de website mochten hem niet afleiden.

5 voor twaalf op verschillende schermen

No nonsense

Dat was niet onze enige taak. Het was namelijk ook belangrijk dat de website een bepaalde uitstraling had. Het ondersteunen van ondernemers is namelijk werk dat serieus genomen moet worden. De website moest een uitstraling hebben die daarbij paste.

Het eindresultaat is een website met een minimalistisch design. Er zijn zo weinig mogelijk elementen die de aandacht opeisen; de focus van de bezoeker moet immers naar de tekst gaan.

De website is gemaakt in een elegant zwart-wit, met gouden accenten. Ook de foto’s zijn in grijstinten. Alles om de website een zo professioneel, modern en high-end mogelijk uiterlijk te geven.

Een goede website is een goede eerste indruk

De boodschap stond centraal. Een goede gebruikerservaring mocht dus ook niet ontbreken – want wat leidt er meer af dan ergernis over slecht werkende functionaliteiten? Als je geërgerd bent over een website die niet goed laadt of niet goed te lezen is op mobiele apparaten, dan ben je sowieso afgeleid. En erg professioneel komt het ook niet over.

Wij hebben ervoor gezorgd dat de website met optimale snelheid laadt en op alle schermbreedtes goed te gebruiken is.

Bekijk zelf de website

Jean-Paul Bindels

Werken met webmix werkt.

Ik heb mogen ervaren hoe het webmix-team alles eruit haalt wat erin zit.

Met ongelimiteerde betrokkenheid, korte lijnen en goede snelheid is dit project tot een goed resultaat gebracht. Er zijn niet veel bedrijven die doen wat ze zeggen. Webmix doet dat wel. Niet alleen ikzelf, maar zeker ook mijn clientèle is uitermate content met deze site en herkent de dienstverlening hierin. En dat is precies de bedoeling.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.