Van der Valk Business Center - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Van der Valk Business Center

Het bedrijfsverzamelgebouw van Van der Valk in Urmond wilde graag een website waarop ze hun informatie konden plaatsen. Binnen de aangeleverde huisstijl hebben wij een mooi en passend webdesign gemaakt.

webdesign Limburg maatwerk website website laten maken stein website laten maken sittard
design uit het limburgse

De sfeer van het gebouw, maar dan op het scherm

Wij mochten de nieuwe website van het Van der Valk Business Center maken. Het Business Center is een inspirerend, modern bedrijfsverzamelgebouw. Binnen vind je een hoog atrium met een spits glazen dak, gevuld met tropische bomen en planten van meters hoog.

Aan ons de taak om deze allure te vertalen naar het web.

Functioneel

Voor Van der Valk was het vooral belangrijk om zo duidelijk mogelijk informatie over te brengen met hun website. Daarom zijn we begonnen met een functionele mockup, om te bepalen welke functionaliteiten waar moesten komen. Op de nieuwe website moest je onder andere ruimtes kunnen reserveren, interne berichten kunnen sturen en contact kunnen leggen met het Business Center. Daarnaast moest de website ook algemene informatie over de bereikbaarheid, tarieven en parkeergelegenheden communiceren.

Intern maakt iedereen gebruik van de mogelijkheden om een ruimte te boeken. De beschikbaarheid van de ruimtes en de eventuele kosten worden geheel automatisch verwerkt. En natuurlijk is de website even toegankelijk op een mobiel apparaat.

Mooi plaatje

Een website is alleen doeltreffend als ze er ook mooi uitziet. Om daarvoor te zorgen, hebben we de kleuren van de huisstijl gebruikt, met subtiele lijntekeningen van tropische bladeren eroverheen. Natuurlijk mocht de welbekende toekan van Van der Valk ook niet ontbreken.

Een leuk technisch effect is dat er een diepteverschil zit tussen de illustraties en de tekst – de illustraties lijken er namelijk ‘voor’ te zweven. De kunst is om dat effect subtiel toe te passen, zodat het geen afbreuk doet aan de leesbaarheid van de teksten en het overbrengen van de boodschap.

Bekijk website

Extra inzet

De meeste foto’s voor deze website hebben we aangeleverd gekregen, maar dat lette ons niet om toch zelf ook een paar shots te schieten. Soms moet je wat extra inzet tonen om de boodschap goed over te laten komen 🙂

maatwerk website review luiten

Heel prettige samenwerking

Cliff en zijn team hebben voor ons een hele mooie website gebouwd die perfect past bij de sfeer van ons Business Center.

Webmix onderhoudt de website en iedere aanpassing die we nodig hebben, wordt dezelfde dag nog geregeld. Hele prettige samenwerking met hem en zijn hele team.

Ook op zoek naar een maatwerk website?

Laat ons helpen om je online op niveau te profileren. Maak vrijblijvend een keer kennis met ons; dan stellen we een plan voor je op.

Wij luisteren graag en denken mee om je idee naar een hoger niveau te tillen.