Werken bij Pantein - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Werken bij Pantein

Pantein Zorggroep is een grote zorginstelling uit Noord-Brabant. Het bestaat uit een ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen, servicediensten aan huis en alle mogelijke vormen van thuiszorg. Een breed aanbod aan zorg, en daarmee komt een breed scala aan werkgelegenheid.

Om deze reden wilde Pantein hun recruitment optimaliseren. Wij hebben ze daarmee geholpen, door een gloednieuwe maatwerk website voor hen te maken die zich puur bezighoudt met de recruitment van Pantein: werkenbijpantein.nl!

Samenwerking

Samen met onze partner Morres & Company hebben we deze maatwerk website gemaakt. We hebben samen het voorbereidende traject voor de website gedaan; de UX en de functionaliteiten, prioriteiten en rangschikking. Morres & Company heeft daarna de website ontworpen, en wij hebben toen het webdevelopment gedaan.

Vacatures

De vacatures van Pantein zijn de focus van de website. Je kunt filteren op de vacatures die bij jou passen. Je hebt ook de mogelijkheid om te filteren op plaatsnaam of postcode en om binnen een straal van een bepaalde hoeveelheid kilometers vanaf die plek te zoeken.

Solliciteren via de website

Als je een vacature hebt gevonden die je aanspreekt, kun je direct op diezelfde pagina solliciteren; onderaan de pagina staat een sollicitatieformulier. In de header staat ook een call to action-knop waarmee je direct naar het formulier scrollt (zoals je ook ziet in de video).

Altijd op de hoogte

Als er op dit moment geen vacatures op de website staan die bij je passen, kun je je inschrijven voor een vacature alert. Dit is een automatische e-mail die je op de hoogte houdt van de nieuwe vacatures die passen bij de filters die je hebt gekozen. Je kunt zelf kiezen of je die e-mail dagelijks, wekelijks of maandelijks wil ontvangen.

De API-koppelingen van de website

Aan de achterkant is de website gekoppeld aan het systeem van People XS (Talentsoft). De website heeft een zelfstandige verbinding met het systeem. De API-koppeling zorgt ervoor dat de nieuwste vacatures die in People XS toegevoegd worden binnen 10 minuten automatisch online worden gezet. Door deze API-koppeling kan Pantein in hun eigen systeem blijven werken. Voor het gebruikersgemak van Pantein is dit natuurlijk belangrijk – hoe uitgebreid de website ook wordt, ze moet makkelijk te beheren zijn.

Bij elke vacature kijkt de website dan in welke sector de vacature zich bevindt, en op basis daarvan wordt de juiste contactpersoon aan de vacature gekoppeld.

Daarnaast kan Pantein aan de achterkant van de website met een blokkendoos zelf pagina’s maken zoals ze dat willen. Het gebruikersgemak van de gebruiker én de beheerder is belangrijk!

Agenda

In de website zit ook een agenda-module ingebouwd. Hiermee kan Pantein aan de achterkant events toevoegen; zowel eenmalige events als terugkomende events. De events worden getoond op de homepage. Als het event voorbij is, wordt het automatisch van de website gehaald.

Website-toegankelijkheid

Verder is er bij deze website speciale aandacht besteed aan de accessibility. Digitale toegankelijkheid is wettelijk verplicht voor Nederlandse overheden en instellingen uit de (semi-)publieke sector. Pantein is een zorginstelling en valt dus onder de publieke sector. De toegankelijkheid van deze website is dus belangrijk – niet alleen omdat het voor de wet moet, maar vooral om rekening te houden met alle bezoekers van de website.

We hebben tooling op de website geïnstalleerd om dit te bewerkstelligen. Hierdoor is de website WCAG- en ADA-compliant gemaakt, en is de website accessible voor gebruikers met een beperking (denk bijvoorbeeld aan gebruikers die geen muis kunnen gebruiken, gebruikers met lichtflitsgevoeligheid en epilepsie, blinde/slechtziende gebruikers en gebruikers die moeite hebben met lezen). Deze gebruikers van de website kunnen zelf het uiterlijk van de website aanpassen naar hun behoeften, met een simpele druk op de knop.

Beleef de website

Pantein Zorggroep

We hebben voor het eerst met Webmix gewerkt: een zeer fijne en meedenkende partij met goede kennis. Ze werkten snel en pro-actief. Dat was voor ons erg prettig. We zijn trots op het resultaat dat we samen hebben neergezet!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.