DARQ Maastricht - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

DARQ Maastricht

DARQ is dé chocolade- en koffiehotspot in het centrum van Maastricht. Wij hebben de eer gehad om hen te voorzien van een maatwerk chocolade-webshop, waarbij de allure van de fysieke zaak is overgebracht naar de website.

Een website om van te watertanden

Bij de website van DARQ staat de smakelijke fotografie centraal. Want wees nu eerlijk: als je chocolade gaat kopen, wil je eigenlijk dat het water je al in de mond loopt voordat je überhaupt op de bestelknop hebt gedrukt. De website is ontworpen met het doel om de foto’s van het lekkers zo uitgebreid en luxueus mogelijk te showcasen. Zo staan de webpagina’s vol met foto’s van de producten. En de Instagram-feed van DARQ, waar ze regelmatig mooie foto’s van hun producten plaatsen, staat groot op de homepage.

Individuele elementen

Het uitgebreid showcasen van de chocolade komt ook terug op de pagina’s van de individuele producten in de webshop. Als je doorklikt naar een doos bonbons, bijvoorbeeld, zie je daar niet alleen de doos, maar ook de individuele bonbons.

Webshop

Naast het feit dat de website er mooi uitziet, moet het natuurlijk ook goed werken. Je kunt immers niet van de smakelijke fotografie genieten als je afgeleid wordt door een onhandige interface. Vooral bij de webshop is het belangrijk dat alles zo smooth mogelijk werkt.

In de webshop kun je filteren op verschillende categorieën: moederdagchocolade, bijvoorbeeld, of relatiegeschenken. Verder kun je filteren op chocoladetypes (puur, melk of wit) en andere ingrediënten. Handig als je chocolade wilt kopen voor iemand met een favoriet ingrediënt.

Luxueus webdesign op een kleiner scherm

De website van DARQ werkt ook op kleinere schermen goed. Zo kun je als chocoladeliefhebber altijd je favoriete lekkernij bestellen – welk apparaat je dan ook voorhanden hebt.


Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.