Bespaarbazaar - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Bespaarbazaar

Duurzaam wonen is niet altijd even makkelijk. Maar Bespaarbazaar, dè bespaarwebshop van Volta Limburg, wil daar iets aan doen. Het is hun doel om duurzaam wonen makkelijk te maken. En wij hebben bij mogen dragen aan dat doel: wij hebben de nieuwe webshop voor Bespaarbazaar mogen ontwikkelen!

Bespaarbazaar mockup laptop Bespaarbazaar mockup tablet Bespaarbazaar mockup mobiel

Duurzaam

Het doel van Bespaarbazaar is dus om duurzaam wonen toegankelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Ze bieden een breed assortiment aan duurzame producten aan, van energiebesparende lampen en producten op zonne-energie tot douchetimers en natuurlijke shampoo. Wij ontwierpen een website waar deze producten tot hun recht kunnen komen.

Overzichtelijk

Een assortiment dat zo groot is, kan voor een bezoeker van de website al snel overweldigend worden. Wij hebben ervoor gezorgd dat dit op bespaarbazaar.nl niet zo is. We hebben veel focus gelegd op gebruiksvriendelijkheid en het ontwikkelen van een soepele user flow,  zodat je als gebruiker nooit het idee hebt dat je verdwaalt tussen de producten.

Voorbeelden daarvan zijn de filters en het mega menu die we hebben toegevoegd aan de website: zo kun je snel uitkomen bij de producten die je zoekt. Dit allemaal ter bevordering van de conversie van de website. De webshop heeft verder een maatwerk koppeling met een voorraadsysteem, zodat je als gebruiker snel kunt zien of het gewenste product nog op voorraad is, terwijl magazijnmedewerkers overzichtelijk bestellingen kunnen verwerken.

Bespaarbazaar drie groottes

Een snelle website

Bespaarbazaar.nl trekt elke dag grote aantallen bezoekers aan. Toch hebben we ervoor gezorgd dat de WordPress webshop razendsnel blijft, hoeveel mensen de website dan ook bezoeken. Zo heeft Bespaarbazaar de ruimte om te groeien, zonder dat ze zullen lijden onder hun eigen populariteit. Dat is pas écht duurzaam webdevelopment!

Groen

Het uiterlijk van de website moet natuurlijk passen bij de boodschap die Bespaarbazaar over wil brengen. De website maakt daarom gebruik van frisse kleuren, voornamelijk groen – Bespaarbazaar is immers een groene webshop. Verder is het design overzichtelijk en clean, om de toegankelijkheid over te brengen waar Bespaarbazaar voor staat. Uiteraard werkt de website ook op de mobiele telefoon en op de tablet goed.

Er is op de website ook een maatwerk reviewkoppeling met WebwinkelKeur toegevoegd: de reviews die op WebwinkelKeur over Bespaarbazaar geplaatst worden, worden ook op bespaarbazaar.nl gezet, net als de rating die Bespaarbazaar heeft op WebwinkelKeur.

Beleef de website


Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.