Syn.ikia - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Syn.ikia

Syn.ikia is een Europees project dat zich bezighoudt met energieopleverende wijken. Ze hadden behoefte aan een website om informatie te delen over recente ontwikkelingen en over het project zelf – die uitdaging gingen wij graag aan.

Synikia-website-laten-maken Synikia-website-op-maat-laten-maken synikia-webhosting-Urmond

Wat is syn.ikia?

Syn.ikia valt onder het grotere project Horizon 2020 van de Europese Commissie en de Nederlandse overheid. Het is een project om wetenschap en innovatie te stimuleren in het bedrijfsleven en in de academische wereld.

webdesign-mockup-synikia

Doorverteld

Voor Drive0, een ander deelproject van Horizon 2020, mochten we al eerder een website op maat ontwikkelen. Het resultaat beviel hen zo goed dat syn.ikia ons ook benaderde voor hun website.

Fris en modern

De opdracht was dus een frisse, moderne website waar syn.ikia informatie op kon plaatsen. Op basis van een brede huisstijl hebben wij een kleurrijk ontwerp voorgesteld. De vormgeving bevat diverse stijlelementen in de juiste balans. Ronde vormen tegenover rechte hoeken en patroonvlakken tegenover witruimtes; zo krijg je een modern ontwerp voor een moderne website. Het ontwerp ziet er net zo indrukwekkend uit op mobiele apparaten.

Bekijk website

Eigen tekst

De informatie voor op de website? Die kon syn.ikia zelf natuurlijk het allerbeste invullen. We laten de mogelijkheden sowieso open voor onze klanten om zelf aan de website te sleutelen.

clara webdevelopment review

...an absolute pleasure...

Working with webmix in the development of syn.ikia’s project website was an absolute pleasure. I would not hesitate to choose them again to work in our next web development endeavour. Their team is not only efficient and professional, but also remarkably flexible, reliable and approachable. They meet all deadlines on time and they really respond to the needs of their client offering a high-quality and design-led service at an affordable cost. But above all, webmix are incredibly responsive and are always willing to solve any arising issues with a smile.

Ook op zoek naar een website voor jouw project?

Spreek gerust een keer met ons de mogelijkheden door. We adviseren graag over hoe wij het zouden aanpakken om het maximale uit het web te halen.