Valento Jobs - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Valento Jobs

Valento Jobs is een bedrijf dat zich bezig houdt met projectorganisatie en uitzendwerk, gespecialiseerd in onder andere de bouw en de techniek. Wij hebben voor hen een maatwerk website mogen maken.

Vacaturebank

Valento is een uitzendbureau, dus het is van groot belang dat hun vacatures duidelijk en overzichtelijk op de website staan. Wij ontwierpen een uitgebreide vacaturebank waarin elke bezoeker gemakkelijk de baan kan vinden die bij hem of haar past. De bezoeker kan dan via de website makkelijk op die baan solliciteren.

Verder is er voor bezoekers ook de mogelijkheid om zich in te schrijven, waardoor ze een mailtje krijgen als er een nieuwe vacature op Valento geplaatst is. Hierbij geef je als bezoeker aan wat voor baan je zoekt, waardoor je alleen maar mails krijgt over vacatures die ook écht bij je passen. Wel zo gebruikersvriendelijk natuurlijk!

Overzichtelijkheid

Het vacatureaanbod van Valento is groot, en voor een gebruiker kan dat best verwarrend worden als het niet op de juiste manier vormgegeven is. Om de gebruikerservaring zo smooth mogelijk te maken, hebben we een custom filtersysteem toegevoegd aan de vacaturebank. Zo kunnen gebruikers sorteren op de vacatures waar ze interesse in hebben.

Verder belangrijk voor de gebruikersvriendelijkheid: bij elk nieuwsartikel staat hoe lang het duurt om het artikel te lezen. Zelfs kleine details zoals dit maken de website fijner om te gebruiken.

Voor werknemers én werkgevers

Valento houdt zich niet alleen bezig met werknemers: ze bieden hun diensten ook aan aan mensen die personeel zoeken. We hebben ervoor gezorgd dat werkgevers vacatures kunnen plaatsen op Valento, en die vacatures komen dan in de vacaturebank te staan.

Werkgevers zoeken werknemers, en werknemers zoeken werkgevers – deze balans komt terug in de website die we voor Valento hebben gemaakt. De website is toegankelijk en duidelijk voor beide doelgroepen.

Mobiele website

Het maatwerk design voor Valento is, zoals gezegd, gefocust op overzichtelijkheid en gebruikersvriendelijkheid. Daaronder valt ook dat de website op elk apparaat even goed werkt. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website op het scherm van de computer, tablet én telefoon even soepel functioneert. Hierdoor kun je als gebruiker overal op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures, waar je ook bent!

Beleef de website

Tom Bijlsma

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze website. In mijn functie als marketeer had ik volledig voor ogen hoe onze nieuwe website eruit zou moeten komen te zien. Webmix heeft hierin alle verwachtingen waargemaakt en heeft goed geluisterd naar onze wensen & behoeftes. Met onze nieuwe en innovatieve website kunnen wij weer jaren vooruit. Wij danken webmix voor de goede begeleiding en nauwe samenwerking!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.