Care for Talent - webmix - Bureau voor maatwerk webdesign, webdevelopment & hosting

Care for Talent

Care for Talent focust zich op de werving en selectie van talentvolle arbeiders uit de grensstreek en richt daarbij zijn pijlen in het bijzonder op de zorgsector. Wij mochten zorg dragen voor de website van dit mooie initiatief!

Maatwerk website voor vacatures Maatwerk website voor vacatures

Helaas is deze website niet meer online

De website van Care for Talent is intussen helaas niet meer online te bekijken. Desondanks zijn we trots op dit project, en daarom willen we je graag op deze pagina laten zien hoe dit pareltje eruitzag toen het nog live te bekijken was!

Vacatures voor grensarbeid

Juist in deze tijd bestaat in Nederland een tekort aan zorgpersoneel en in onze ogen is het werven van personeel uit de grensstreek aan zowel deze alsook de andere zijde van de grens een vernieuwend initiatief. Wij vinden dat zo’n initiatief online het best tot zijn recht komt met een moderne uitstraling. Zo hebben we de huisstijl van Care for Talent kunnen passen in een gebruiksvriendelijke website die helemaal van deze tijd is.

Overzichtelijke website

Online op zoek gaan naar een vacature is geen sinecure! Daarom is het belangrijk dat mensen alle essentiële informatie in een vacature snel kunnen inzien en het liefst in één oogopslag kunnen ‘scannen’. Dus hebben wij voor de website van Care voor Talent extra veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. We hebben gelet op kleurgebruik en ervoor gezorgd dat alle kerninformatie helder en overzichtelijk wordt gepresenteerd.

Maatwerk website voor vacatures
Maatwerk Responsive Website voor Care for Talent

Meertalige website

De website van Care for Talent richt zich op talentvolle arbeiders in zowel binnen- als buitenland. En dus kan het voorkomen dat iemand die wil solliciteren de Nederlandse taal niet beheerst. De inhoud van de website kan daarom aan de achterkant heel eenvoudig in meerdere talen worden aangemaakt. Zo kan iedere bezoeker in een taal naar keuze de informatie lezen.

Inschrijf- & sollicitatieformulier

Voor potentiële arbeidstalenten hebben we een uitgebreid sollicitatieformulier ontwikkeld. In dit formulier kunnen sollicitanten hun cv, motivatiebrief en/of andere bestanden meesturen. Degenen die nog geen passende vacature hebben gevonden, laten we echter niet in de kou staan: zij kunnen zich inschrijven via een ander inschrijfformulier en worden op de hoogte gebracht als er een passende vacature vrijkomt.

Inschrijfformulier voor maatwerk website van Care for Talent

Altijd en overal toegankelijk

We weten maar al te goed dat steeds meer mensen gebruikmaken van mobiele apparaten en dan verwachten dat een website er ook goed uitziet op hun telefoon of tablet. Dus passen wij responsive webdesign toe, wat betekent dat de website overal en altijd even toegankelijk is, op elk apparaat.

Vacaturebank met een persoonlijk tintje

Op de website van Care for Talent maak je direct kennis met de professionals achter het initiatief. Zo wordt de zoektocht naar vacatures een stuk persoonlijker.

Maatwerk Website voor Care for Talent

Top samenwerking!

Webmix werkt zeer vakkundig en professioneel. Ze zijn innovatief, flexibel en reageren direct op vraagstukken. Top samenwerking! Dankjewel!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om jou of je bedrijf te voorzien van een (online) oplossing op maat.